I.Gudelis: „Moteris laiminga, kai atsiskleidžia visose srityse“

Manote, kad kvepalų ir kosmetikos rojui vadovaujanti moteris nuolat mirksta grožio procedūrose? Bendrovės „Fragrances International“ rinkodaros vadovė Izolda Gudelis (44 m.) į tai tik nusijuoktų.

„Svar­biau­sia – ne ko­kio­mis prie­mo­nė­mis puo­se­lė­ji gro­žį. Svar­biau­sia – iš­siug­dy­ti po­rei­kį gra­žin­tis", - sako I.Gudelis.<br>"Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
„Svar­biau­sia – ne ko­kio­mis prie­mo­nė­mis puo­se­lė­ji gro­žį. Svar­biau­sia – iš­siug­dy­ti po­rei­kį gra­žin­tis", - sako I.Gudelis.<br>"Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2014, 9:16 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:40 AM

Būna mėnesių, kai Lietuvoje ji būna tik kelias dienas. Nuolatinės komandiruotės, skrydžiai po įvairiausius pasaulio miestus, susitikimai, derybos.

Ne bet kuri moteris atlaikytų septynis verslo susitikimus per dieną. Ir ne bet kuris vyras tai įvertintų. „Man būtų neįdomu su ta, kuri nieko nedirba“, – apie savo žmoną sako verslininkas Benas Gudelis.

„Moteris yra absoliučiai laiminga, kai atsiskleidžia visose srityse – ir darbe, ir šeimoje. Moteriai itin svarbu būti mylimai, geidžiamai, jausti vyro rūpinimąsi ir globą. Darbas – gerai, bet rūpestingas, saugus užnugaris – dar svarbiau“, – sako pati verslininkė I.Gudelis.

Ji nėra linkusi aktyviai dalyvauti viešajame gyvenime. Izolda atsirenka svarbius dalykus ir laiką skiria tam, kam nori: „Nebesijaučiu laiko įkaitė, greičiau savo laiko valdovė.“

Pati išraiškingiausia meilė sau – investicija į save, savo išvaizdą, intelektą, dvasią. Jeigu žmogus pasitiki savimi, jis skleidžia kitokią nuotaiką, kitaip bendrauja.

„Svarbiausia – ne kokiomis priemonėmis puoselėji grožį. Svarbiausia – išsiugdyti poreikį gražintis. Neturiu tikslo atrodyti kaip aštuoniolikametė, nes tai neįmanoma. Noriu tiesiog spinduliuoti gera energija. Dėl to reikia dirbti kasdien – gerai save nuteikti“, – tikina I.Gudelis.

Ji jau seniai yra pastebėjusi, kad moters veidas visuomet išduoda emocijas. Jei jos geros – moteris švyti, akys žiba. Jei ne – ir brangiausios priemonės nepadės.

Verslininkę užklumpa periodai, kai ji jaučiasi tuščia ir išvargusi. Tuomet ji vyksta į gerą koncertą, nes muzika ją puikiai įkrauna. Arba tiesiog būna viena, rašo eilėraščius, mintis lieja popieriuje.

Kelis kartus per savaitę Izolda keliasi pusę šešių ryto ir daro jogos pratimus. „Tuomet išsivalo galva – pratimai sunkūs, tad apie nieką kitą negali galvoti, tik kaip juos atlikti“, – sako Izolda.

Ką ji patartų moteriai, kurios biudžetas ribotas, o būti gražiai vis tiek norisi? „Svarbiausia – norėti gražintis. Galima rinktis ir mažiau kainuojančias priemones. Juk čia – kaip namai: vieni gyvena kukliai, bet labai jaukiai ir gražiai. Kitų namai ištaigingi, bet atrodo neskoningai ar būna netvarkingi. Viskas mūsų pačių rankose“, – įsitikinusi grožio imperijos karalienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.