Garsiųjų dvynukių mados namų modelis - 65 metų L.Rodin

Žaviosios dvynukės Mary Kate ir Ashley Olsen naujajai savo kolekcija, skirtai mados namams „The Row“, pasirinko kiek neįprastą modelį - 65 metų sulaukusią manekenę Lindą Rodin.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2014, 3:49 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:47 PM

Brandaus amžiaus dama naujausios kolekcijos apdarus pristatys kartu su gerokai jaunesnėmis kolegėmis Ursula Wallis ir Esther de Jong.

27-erių Mary Kate ir Ashley mados pasaulio tradicijas griauna ne pirmą sykį. Užuot samdžiusios itin paklausias jauno amžiaus manekenes, dizainerės imasi drastiškų sprendimų – kliaunasi vyresnių, kartais net senyvo amžiaus modelių paslaugomis.

Naujausiai kolekcijai, kurioje susipina prabanga ir konservatyvumas, dvynukėms Olsen reikėjo būtent vyresnio amžiaus modelio.

„Galutinis rezultatas mane nudžiugino. Meluočiau sakydama, kad dievinu visas savo raukšles, tačiau pasiryždama šiam žingsniui žinojau, jog būsiu priimta ir gerbiama tokia, kokia esu. Per fotosesiją gavau pliūpsnį pasitikėjimo savimi, o juk jo taip reikėjo!“ – pridūrė L.Rodin.

Buvęs modelis ir „Harper’s Bazaar“ mados redaktorė L.Rodin ne tik bendradarbiauja su garsiausiais dizaineriais, bet ir kuria savo natūralios kosmetikos liniją.

„Didžiuojuosi savimi. Tiek daug idėjų jaunystėje sukosi mano galvoje, tačiau niekaip nesugebėjau prisiversti jų įgyvendinti... Laimei, dabar vadeles laikau savo rankose“, – teigė L.Rodin.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.