Liemenėlė apgavikė krūtinę padidina net 3 dydžiais

Naujausias „Ann Summers“ kompanijos kūrinys, kaip teigiama, išgelbės moteris nuo šiurpą keliančio chirurginio skalpelio ir padės sutaupyti išties apvalią pinigų sumą. Naujoji „Triple Boost Ultimate Cleavage“ liemenėlė krūtinę akimirksniu padidina net 3 kartus. O ir kaina didelių krūtų trokštančioms moterims, rodos, gana prieinama – skausmingos operacijos alternatyva kainuoja šiek tiek mažiau nei 150 litų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2014, 5:22 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:42 PM

Per neseniai atliktą apklausą paaiškėjo, kad 3 iš 4 moterų prisipažįsta kasdien po marškinėliais vilkinčios krūtinę pakeliančias liemenėles. Taip pat paaiškėjo, kad net 7 iš 10 apklausoje dalyvavusių moterų tikino esančios išties nepatenkintos savo krūtų dydžiu.

Kompanijos spaudos atstovas  tvirtina, kad naujoji liemenėlė tiesiog neturi sau lygių apatinio trikotažo srityje. Aukšta medžiagų kokybė, puikus pasiuvimas ir maksimalus krūtinės didinimo ir pakėlimo efektas – štai tokias liaupses naujajam savo kūriniui žeria „Ann Summers“ kompanija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.