Dėl mados korėjietė iš gražuolės pavirto pabaisa

Ne paslaptis, kad Pietų Korėja – lyderė plastinių operacijų srityje. Chirurgo peiliui čia kasmet atsiduoda daugiau moterų nei visose kitose šalyse kartu sudėjus. Skaičiai kalba patys – kas penkta 19–49 metų moteris Seule vienaip ar kitaip yra patobulinta plastikos chirurgų.

Dėl mados korėjietė iš gražuolės pavirto pabaisa.
Dėl mados korėjietė iš gražuolės pavirto pabaisa.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2014, 8:41 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:17 PM

Tačiau internete išplitusios jaunos korėjietės nuotraukos priverčia pateikti klausimą: „Ar tikrai plastinės operacijos pagražina moterį?“ Patyčių objektu tapusiai merginai buvo atlikta pavojinga žandikaulio operacija. Skausmas ir ilgas gijimo procesas – visa tai tik todėl, kad žvelgdama į veidrodį matytų ne ovalų, o Azijos šalyse itin geidžiamą širdies formos veidą.

Rytų Azijoje smulkus, širdies formos veidas, smailus žandikaulis ir didelės akys laikoma tikru moteriškumo simboliu.

Po operacijos kiek kraupiai atrodantis, itin smailus moters smakras sukėlė daug diskusijų tarp „prieš“ ir „po“ nuotraukas išvydusių interneto vartotojų.

„O, Dieve, pasakykite, kad tai – tik „Photoshop“ triukas“; „Abejoju, ar ši mergina žino, kas yra tikrasis grožis“, – tokiais komentarais žarstėsi pakraupę internautai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.