Ledo karalystės viešnios sužinojo amžinos jaunystės paslaptį

Nei viena moteris nenori pasenti. Su tuo turbūt sutiks kone kiekviena dailiosios lyties atstovė. Ketvirtadienio vakarą grožio centre „KristiAna“ vyko naujos prekės ženklo „La Prairie“ linijos pristatymas, į kurį atvyko ištikimiausios klientės. Joms buvo pristatyti specialus kremas ir sausas aliejus, padedantys prisitaikyti odai prie aplinkos poveikio ir stabdantis jos senėjimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2014, 7:32 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:04 PM

Kiekviena viešnia renginyje galėjo pasijusti lyg ledo kristalų karalystėje. Dar lauke prie įėjimo akį džiugino įspūdinga ledo skulptūra, o viduje buvo galima paskanauti atšaldytų gėrimų. Kiekvienam svečiui asistentės ant rankų užrišo kvepalais išpurkštus kaspinėlius.

Vėliau savo numerį pristatė ir netradiciniais kulinariniais projektais garsėjantys Virtuvės mitų griovėjai. Naudodami sausą ledą jie gamino ypatingą desertą su ledais, uogomis ir net valgomomis samanomis.

Ledo motyvai šiam vakarėliui buvo pasirinkti ne šiaip sau. Ieškodami amžinos grožio paslapties „La Prairie“ mokslininkai atrado tris, atrodytų, gležnus Šveicarijos Alpėse augančius augalus, gebančius išlikti po krištoliniu ledu, sniegu ir negailestinga saule. Purpurinė kregždūnė, alpinė sodanėlė bei sniego dumbliai per ilgą laiką išsivystė tam, kad išgyventų viename atšiauriausių klimatų visoje žemėje. Pasitelkus šiuos augalus buvo sukurtas pažangus kompleksas „Swiss Ice Crystal“.

Odos senėjimą lemia daug faktorių: įtemptas darbo tempas, oro tarša, miego ir poilsio trūkumas, stresas - tai didžiausi grožio priešai. Tačiau taip, kaip smulkios gėlės kalnuose apsigaubia ledo kristalais tam, kad ištvertų šaltį, taip ant odos užteptas kremas ar sausas aliejus su kristalų Dalėmis apsaugo viršutinį odos sluoksnį nuo žalingų veiksnių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.