L.Salasevičiaus puoštoms damoms-Austrijos ambasadoriaus pagyros

Sostinėje vykusio Vienos pokylio metu šiais metais nebuvo matyti daug pramogų pasaulio atstovų. Visi jie kaip susitarę labdaringoje šventėje nedalyvavo. Kodėl? Dalis jų tikino, kad pokylis Vilniuje gerokai atsilieka nuo Austrijoje vykstančio identiško vakaro – labdaringą šventę būtina keisti, kaip ir sugriežtinti aprangos kodo taisykles. Tam pritaria ir dizaineris Liutauras Salasevičius, kurio puoštos bičiulės gražių žodžių sulaukė iš šių metų pokylio globėjo Austrijos Respublikos ambasadoriaus Johanno Spitzerio.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Feb 9, 2014, 3:06 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:05 PM

Dizaineris L.Salasevičius šiame Vienos pokylyje pasirodė su penkių bičiulių kompanija. Keturioms damoms jis darė makiažus, tvarkė plaukus. Negana to, kelioms jų specialiai šiam vakarui siuvo vakarines sukneles. Kitos bičiulės kažką tinkamo iškilmingai progai tiesiog rado jo mados namuose „Madam pareis vėliau“. Liutauras ir pats pasistengė atrodyti išskirtinai, stilingai, tačiau tvarkingai – taip, kaip ir dera Vienos pokylyje.

L.Salasevičiaus žavioms bičiulėms – Dovilei, Jolitai, Sandrai ir Agnei prisėdus prie staliuko atsipūsti nuo šokių priėjo J.E. Austrijos Respublikos ambasadorius J.Spitzeris. Vyras pasiteiravo kaip joms patinka Vienos pokylis, kelintą kartą jame lankosi, o galiausiai nesusilaikė ir jas pagyrė. J.Spitzeris patikino, kad jos atrodo žavingai ir išsiskiria iš likusių labdaringo vakaro viešnių.

Portalui lrytas.lt pasiteiravus paties L.Salasevičiaus, ką jis mano apie šių metų Vienos pokylį, dizaineris negailėjo kritikos. Tačiau ne pačiai pokylio idėjai, o vakaro ponių aprangai. Drabužių kūrėjas mano, kad ne daug kas laikėsi Vienos pokylio aprangos reikalavimų.

„Atvykome vieni pirmųjų, todėl galėjau pamatyti kone visas pokylio ponias. Mačiau daug viešnių, tačiau tik viena kita atrodė taip, kaip turi atrodyti moteris Vienos pokylyje. Ką aš išvydau, tai tik eilines sukneles iš nuomos salonų. Nenoriu nieko įžeisti, tačiau jos buvo apgailėtinos. Aukštuomenės ponios galėtų ir labiau pasistengti eidamos į iškilmingą renginį Rotušėje“, - portalui lrytas.lt kalbėjo L.Salasevičius.

Dizaineris sakė, kad vos tik įžengęs į Vilniaus rotušę pamanė, jog labdaringo vakaro aprangos spalva – mėlyna. Damos viena po kitos fotografams pozavo mėlynų atspalvių apdarais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.