Vienos pokylis 2014: suknelių šou tęsiasi

Žvakėmis papuoštais Vilniaus rotušės laiptais šeštadienio vakarą lipo vakarinėmis suknelėmis pasipuošusios damos ir kostiumus vilkintys jų palydovai. Blizgios moterų suknelės ir lakuoti vyrų batai švytėjo iš toli. Sostinėje vyko labdaringas Vienos pokylis, kurio dėmesio centre, deja, ne auka nuskriaustiesiems, o ponių suknelės. Kas, už kiek ir iš kur?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 9, 2014, 10:07 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:19 PM

Bene labiausiai šių metų Vienos pokylyje pagyrų verti Jaunimo komiteto nariai. Nors studenčių merginų baltos suknelės ne visos atitiko bent jau šio dešimtmečio madas, bendrame pokylio kontekste jos atrodė gana neblogai.

Vyresnio amžiaus ponios, šio pokylio senbuvės, irgi ne vieną valandą praleido kirpėjo ir vizažisto kėdėje – ryškus makiažas-grimas ir standžios, kai kada blizgiu laku purkštos šukuosenos, neiširo šokant ne tik Vienos valsą, bet ir vidurnakčio kadrilį. Tikėtina, kad po linksmybių prabudusios sekmadienio popietę jų šukuosenos atrodo taip pat kaip prieš pokylį.

Suknelės! Jų buvo daug, tiesa, mažiau nei pernai ir užpernai, tačiau buvo. Žalių, mėlynų, juodų, raudonų, rožinių ir aukso spalvos audinio. Akys raibo nuo spalvų gausos. Vienos moterys dėl stiliaus kreipėsi į šalies dizainerius, kitos ištikimos jaunystės laikų siuvėjoms iš gimtojo miestelio. Dalis renginio viešnių sukneles nuomojosi.

Ar buvo ką pagirti? Trumpai - buvo puikiai atrodžiusių moterų, tačiau užteko ir cirko artisčių. Kaip visada.

Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome įvertinti Vienos pokylio damų aprangos kodą ir patiems nuspręsti: kas suklydo, o kas pataikė tiesiai į dešimtuką?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.