DKNY kolekciją pristatė ne modeliai, o žinomi niujorkiečiai

Jeigu kada stebėdami podiumu žygiuojančius modelius mintyse kartojote, kad visa tai – netikra, nes modeliai gerokai skiriasi nuo neva realių žmonių, amerikiečių dizainerė Donna Karan tokioms jūsų mintims padės tašką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 10, 2014, 10:28 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:43 AM

Niujorko mados savaitėje DKNY 2014 metų rudens ir žiemos kolekcijos pristatyme drabužius demonstravo visai ne iš modelio darbo duoną valgančios asmenybės. Karan kurtus apdarus pristatė amerikiečiams puikiai pažįstami didžėjai, televizijos laidų vedėjais, mokslininkai ar net paprasti studentai.

Pasak dizainerės, kolekcija yra įkvėpta Niujorko gatvių šurmulio, ji skirta veikliems ir stilingiems niujorkiečiams, todėl ir drabužius demonstruoti ji pasirinko neprofesionalus, o tipinius, išskirtinių bruožų miesto gyventojus, savo sričių specialistus.

DKNY kolekcijos modeliai turėtų patikti kontrastingus derinius mėgstančioms asmenybėms. Karan siūlo neutralių spalvų paletę pagyvinti ryškiomis detalėmis, nebijoti derinti skirtingų ir net kartais, rodos, tarpusavyje sunkiai derinamų medžiagų. Prie elegantiško odinio sijono ji siūlo vilkėti jankišką sriukę, o prie nėriniuotos suknelės – apsmukusį bliuzoną.

Savaitgalį vykęs renginys prasidėjo trumpu filmuku, pasakojančiu, mados pasaulio bendražygių asmenines istorijas, apie įspūdžius ir patirtį atvykus į Niujorką.

Čia buvo galima išvysti juodaodė amerikiečių reperę Raykeea Angel Wilson, geriau žinoma Angel Haze pseudonimu, menininkę Devan Mayfield, televizijoje dirbantį Danielį Bamdadą ir daugelį kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.