Dizaineris H.Hollandas kolekciją skyrė „turtingoms kalėms“

Triukšminga ir išdidi – tai epitetai, visada tinkantys dizainerio Henry Hollando kūriniams. Ne išimtis buvo ir savaitgalį, per Londono mados savaitę, pristatyta kitų metų šaltajam sezonui skirta kolekcija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 17, 2014, 2:57 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:06 AM

2014 metų rudens-žiemos mados namų „House of Holland“ kolekcija skirta turtingai, savimi pasitikinčiai ir aštraus būdo moteriai. Juk ne kiekviena išdrįstų pasipuošti marškinėliais su užrašu „Turtinga kalė“ (angl. „Rich Bitch“).

H.Holando pasirinkti audiniai ir spalvos nukėlė madų šou žiūrovus į devintąjį ar dešimtąjį dešimtmetį. Dizainerio įsitikinimu, blizgučiai, žvyneliai, kailiai ir metališkai žvilgantys audiniai kuo puikiausiai tinka ne tik ano meto vakarėlių liūtėms, bet ir šių laikų stileivoms.

Į ekstravagantiškos „House of Holland“ kolekcijos pristatymą atvyko būrys garsių, išskirtinių asmenybių. Dainininkės Lily Allen, Eliza Doolittle ir televizijos žvaigždė Kelly Osbourne nė kiek nenublanko ryškių H.Holando modelių pašonėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.