Kitų metų žiemą spintose karaliaus blizgučiai ir plunksnos

Londono mados savaitė jau artėja prie pabaigos. Per ją savo naujausius kūrinius pristatė galybė visame pasaulyje žinomų dizainerių. Tarp jų buvo ir „Velso Donatella Versace“ pravardžiuojamas dizaineris Julienas Macdonaldas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 17, 2014, 3:26 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:06 AM

Blizgučiais besižavintis dizaineris kitų metų šaltajam sezonui skirtą kolekciją apibūdina kaip seksualią, galingą ir išlaisvinančią. J.Macdonaldo viziją, kaip rudenį turėtų rengtis moteris, demonstravo garsiausios manekenės: Abbey Clancy, Caprice, Samantha Barks, Lucy ir Rhodri Owen,Sarra Elgan.

2014 metų rudens-žiemos kolekciją sudarančios prigludusios, nedidelės, permatomo audinio suknelės buvo preciziškai išsiuvinėtos blizgučiais ir plunksnomis. Podiumu žengė ne vienas modelis, kurio intymias vietas pridengė tik šios aplikacijos.

Aukso ir platinos spalvomis žvilgantiems audiniams gyvumo suteikė ryškūs – tamsiai mėlyni ar žali – akcentai.

Žėrinčiam mados spektakliui pasibaigus J.Macdonaldas jautėsi triumfavęs: „Abbey Clancy mama verkė! Tai neįtikėtina reakcija“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.