Plastinės chirurgijos aukos noras – tapti nemąstančia lėle

5 krūtinės didinimo operacijos, pakeistas vardas ir hipnozės terapijos seansai, kuriais siekiama moterį paversti nemąstančia būtybe. Ir visa tai tam, kad aplinkiniai į 38-erių Blondie Bennett žvelgtų kaip į plastikinę, smegenų neturinčią sekso lėlę. Sveiku protu nesuvokiamas moters noras patraukė užsienio žiniasklaidos dėmesį ir pakurstė visuotinę panieką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 22, 2014, 9:06 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:08 AM

Vos prieš pusantrų metų pasikeitusi vardą Blondie teigia, kad hipnozės terapijos seansų būta jau 20 ir dabar matyti pirmieji rezultatai.

„Jaučiuosi esanti lengvabūdė, dažnai nesuvokiu, ką darau. Neseniai vykau į oro uostą, kad pasitikčiau draugą, tačiau niekaip negalėjau prisiminti, kur turiu eiti: į išvykimo ar atvykimo salę. Taip pat neseniai neradau kelio važiuodama pas mamą – įsivaizduojate, pasiklydau keliaudama į namus, kuriuose praleidau pusę gyvenimo“, – teigia Blondie.

Į 5-ąją dešimtį netrukus įkopsianti moteris tikina trokštanti tik vieno – kad žmonės į ją žvelgtų kaip į lėlę, skirtą patenkinti seksualinius poreikius. Juk, pasak Blondie, lėlės smegenų neturi, tad ir ji turėtų būti nemąstanti būtybė.

Kalifornijoje gyvenanti moteris išleido daugiau nei 100 tūkst. litų krūtinės didinimo operacijoms ir dabar džiaugiasi turinti gigantiškas krūtis. Moteriai reguliariai atliekamos purškiamojo įdegio ir lūpų putlinimo procedūros, ji taip pat piktnaudžiauja botoksu, kad pasiektų išsvajotą dirbtinę išvaizdą.

Tačiau, pasak Blondie, ji virs tikra lėle tik tuomet, kai taps tikrų tikriausia besmegene.

„Žmonės dažnai klausia manęs, kodėl noriu būti lėle Barbe, bet kas gi nenorėtų ja būti? Viskas, ką lėlė Barbė daro, tėra apsipirkinėjimas ir rūpinimasis savo grožiu. Ji nedaro nieko kito – jos gyvenimas tiesiog nuostabus. Yra moterų, kurios apsimeta esančios tikromis lėlėmis, tačiau aš viską perkeliu į kitą lygmenį. Noriu pasikeisti ir iš vidaus, ir iš išorės. Noriu, kad žmonės, žvelgdami į mane, matytų tik nemąstančią sekso lėlę“, – teigia B.Bennett.

Na, o jei kam nors įdomu, kas finansuoja kritikos sulaukusius moters pokyčius, ji nė neketina slėpti – finansiškai Blondie  aprūpina jos gerbėjai mainais į erotiškas moters nuotraukas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.