Šimtadienio šventė: sostinės abiturientės spindėjo prabanga

Šalies mokyklose atėjo bene laukiamiausia abiturientų šventė – šimtadienis. Liko šimtas dienų ir dvyliktokai laikys brandos egzaminus. Po jų beliks pamoti ranka lankytos mokyklos mokytojams ir bendraklasiams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 22, 2014, 2:48 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:59 AM

Šimtadienio šventė – puiki proga pasipuošti. Merginos suka galvas kokiomis suknelėmis ar drabužių deriniais pasidabinti, kokią šukuoseną ir makiažą pasidaryti.

Tiek daug dėmesio išvaizdai, kiek per išleistuvių šventę tądien neskiriama, tačiau pasipuikuoti prieš mokyklos draugus nauja apranga ar pakitusiu įvaizdžiu norisi ne vienam. Ypač dailiosios lyties atstovėms.

Vasario 21-ąją Vilniaus Salomėjos Nėries ir Žvėryno gimnazijose šimtadienio šventė prasidėjo vakarop. S.Nėries mokykloje moksleiviai ir mokytojai vilkėjo trečiojo dešimtmečio stiliaus drabužių. Šių metų šimtadienio tema – filmas „Didysis Getsbis“. Panašu, kad šis filmas įkvėpė daug ką. Per 2014 metus jau buvo surengtas ne vienas vakarėlis pagal šio filmo tematiką.

Vilniaus Žvėryno gimnazijoje abiturientai ir mokytojai rengėsi kaip išmanė. Specialaus aprangos kodo nebuvo, tačiau merginos išties pasistengė ir viena kitą stebino stilingomis šukuosenomis ir drabužiais.

Aukštos kokybės nuotraukas galite pamatyti čia. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.