„Salvatore Ferragamo” Milane pristatė modernų požiūrį į klasiką

Prabangus vilnos paltas, pieštuko formos sijonas ir egzotiškos odos švarkas – tokį klasikinį itališką derinį ateinantį rudenį savo klientėms siūlys mados namai „Salvatore Ferregamo“. Nors daugeliui mados gerbėjų šis vardas geriausiai žinomas dėl nepriekaištingos odinės avalynės, aksesuarų bei populiarumo tarp Holivudo stiliaus ikonų, mados namų dizaineris Massimiliano Giornetti siekia modernaus, solidaus bei tradicijas išsaugančio „Salvatore Ferragamo“ įvaizdžio.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 24, 2014, 4:08 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:47 PM

Nors keletas paskutinių mados namų kolekcijų buvo dedikuotos minimalizmo tendencijai bei vyriško kostiumo interpretacijoms, rudens-žiemos sezonui M.Giornetti siūlo rinktis laiko patikrintą klasiką ir garderobą papildyti subtiliu langelių raštu dekoruotu vilnos paltu ar apsiaustu, jaukiu moheros megztiniu aukštu kaklu, iš spindinčio audinio pasiūtu sijonu.

Puikiai atrodė ir subtilūs bandymai į ramią kolekcijos temą įlieti leopardo kailio rašto motyvą. Jį M.Giornetti naudojo kostiumėliams, berankovėms suknelėms, tačiau spalvos buvo prigesintos, persiliejančios į juodą. Panašiu būdu komponuoti ir kailiniai paltai, dažyti keletu spalvų.

Itin svarbi kolekcijos dalis – aukso spalvos elementai, kuriais dizaineris papuošė ne tik kokteilio sukneles, bet ir odinius aksesuarus. Kiekviena odinė rankinė buvo dekoruota aukso spalvos metalo žiedais, modelių rankas puošė auksaspalvės apyrankės. Vis dėlto įdomiausiai atrodė išgaubta vidinė aukštakulnių batelių kulno pusė, kuri taip pat buvo dengta spindinčiu metalu, pastebimu tik pakreipus pėdą šonu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.