„Plius“ dydžio modelis W.Thompson nusimetė drabužius

„Amerikos top modelių“ (angl. „American Next Top Models“) dešimtojo sezono nugalėtoja Whitney Thompson (26 m.) tebesimėgauja po projekto užklupusia šlove. „Plius“ dydžio modelio naujausias darbas – „Panache“ apatinių kolekcijos pristatymas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2014, 5:18 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:11 PM

„Jei vyrams patiktų tik tokios moterys kaip Victoria Beckham, tai mes visos taip atrodytume. Tačiau taip nėra. Todėl mes visos turime skirtingas figūras“, - dailymail.co.uk sakė Whitney.

Kol kas ji yra vienintelis nestandartinės figūros modelis, laimėjęs konkursą „Amerikos top modeliai“. Šį savo pasiekimą Whitney išnaudojo filantropinei veiklai. Ji įkūrė pažinčių svetainę, skirtą stambioms moterims. Taip pat ji prisideda prie įvairių socialinių kampanijų vykdymo. Pavyzdžiui, Whitney dalyvauja šviečiamojoje kampanijoje apie mitybos sutrikimus.

Vis dėlto pati Whitney dažnai kritikuojama dėl nestandartinių formų. Žmonės iš viso pasaulio siunčia jai neapykantos laiškus, vadindami moterį storule ar net karve. W.Thompson pripažįsta, kad tokie žodžiai skaudina, tačiau gerbėjų padėkos jai daug svarbesnės.

Visą širdį mados pasauliui atiduodanti Whitney atsisako padaryti tik du dalykus: plušėti sporto salėje ir laikytis dietos.

„Gyvenimas pernelyg trumpas. Išėjusi laukan aš galiu būti partrenkta autobuso, todėl ketinu valgyti tai, ką noriu, - patikino Whitney ir pridūrė. - Kiekvieną vakarą reikia pažiūrėti į veidrodį ir pasakyti: „Štai taip, tai vienintelis kūnas, kurį turiu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.