Neverkite, jei susigadinote antakius - yra išsigelbėjimas!

Antakiai – viena svarbiausių grožio sudedamųjų dalių. Jie tarsi paveikslo rėmai – jei tik netinkami, sugadinamas visas kūrinys. O juk šiuo atveju tai jūsų veidas!

"HD Brows" - naujas būdas dailiai sutvarkyti antakius.<br>"WonderTime" nuotr.
"HD Brows" - naujas būdas dailiai sutvarkyti antakius.<br>"WonderTime" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-01 15:31, atnaujinta 2018-02-15 19:41

Tankūs, išraiškingi manekenės Caros Delevingne antakiai plonus 9-ojo dešimtmečio „siūlelius“ nustūmė į šešėlį. Pasak grožio ekspertų, supermodelio įtaka juntama visame pasaulyje – vis daugiau moterų siekia vešlesnės ir storesnės antakių linijos. Tačiau ką daryti toms, kurių antakiai nuo nuolatinio pešiojimo tiesiog liovėsi augti?

Itin brangiai mikroskopinių plaukų transplantacijai atsirado kur kas pigesnė alternatyva – antakių priauginimas. Procedūra iš pirmo žvilgsnio išties paprasta – pavieniai dirbtiniai plaukeliai priklijuojami ant natūralių žmogaus antakių plaukelių arba tiesiog ant odos.

Procedūros metu antakiams pridedama apimties ar net pailginama plaukelių augimo linija. Dirbtinių plaukelių ilgis gali būti nuo 4 iki 8 mm. Tiesa, naujieji antakiai veidą įrėmina ne amžiams – siekiant geriausio rezultato po 1–2 savaičių teks atlikti korekciją.

Vis dėlto antakių priauginimas – tikras išsigelbėjimas toms, kurios kadaise šiek tiek persistengė besidarbuodamos pincetu ar vaško juostelėmis, o dabar kas rytą vargsta bandydamos susikurti tobulai vešlius, tiesa, pieštinius, antakius.

Nors į Lietuvą ši mada dar neatsirito, Didžiojoje Britanijoje per pastaruosius trejus metus antakių priauginimo operacijų padaugėjo net 45 procentais.

„HD Brows“ – kitas naujas būdas dailiai sutvarkyti antakius.

„Tai technologijos pavadinimas. Ją naudojant antakiai tikrai nepaverčiami trimačiais, o moteris – filmo „Žvaigždžių karai“ heroje“, – iš pirmojo įspūdžio juokėsi grožio namų „Wondertime“ sostinėje įkūrėja, grimo meistrė Vaida Venckutė.

Ji ką tik baigė Anglijoje „HD Brows“ mokymus ir kol kas yra pirmoji, oficialiai išmokyta koreguoti antakius naujuoju metodu.

Antakiai tvarkomi vašku, siūlu arba pincetu. Tai neskausminga – galima net užmigti maždaug pusvalandį, valandą trunkančios grožio procedūros metu.

Kuo tai skiriasi nuo ilgalaikio dažymo? Jo metu nudažomi ne tik plaukeliai, bet ir oda. „HD Brows“ technologija leidžia nudažyti tik pačius plaukelius. Sukurtas grožis laikosi maždaug mėnesį.

O nuo paprastos antakių korekcijos skiriasi tuo, kad naudojami visai kitokie – aukščiausios kokybės dažai, kurie išlieka ilgiau. Be to, specialių mokymų metu meistrai išmokomi parinkti tinkamą antakių formą ir preciziškai atlikti jų korekciją.

Prieš kelerius metus sukurta technologija populiari Didžiojoje Britanijoje ir Australijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.