Nuotakų šukuosenų mados

Kovo 1-iąją visame pasaulyje buvo pristatyta „Revlon Professional“ meistrų sukurta nuotakų šukuosenų kolekcija „Yes, I do“. Joje – aštuoni garsiausių stilistų išgryninti modeliai.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

2014-03-01 23:50, atnaujinta 2018-02-15 19:29

Šukuosenų pristatymas buvo surengtas ir Lietuvoje. Šiauliuose, Chaimo Frenkelio vasaros viloje, visą šeštadienį šurmuliavo būrys stilisčių, kirpėjų iš visos šalies. Jas mokė pasaulinės „Revlon“ meninės komandos narė šiaulietė Oksana Donelaitė-Dūdienė.

„Šiuos šukuosenų modelius sukūrė ir išgrynino garsiausi pasaulio meistrai, - sakė O.Donelaitė -Dūdienė. – Mano užduotis – parodyti kirpėjams, supažindinti su technika, paaiškinti subtilybes. Menas yra ne tik sukurti šukuoseną, bet ir padaryti ją taip, kad jį ilgai laikytųsi“.

Vestuvinių šukuoseną sukurti privertė laikmetis - per pasaulį užgriuvusį sunkmetį smarkiai susitraukė grožio salonų rinka. Paskaičiuota, kad du trečdaliai grožio industrijos pajamų – iš vestuvinių šukuosenų.

„Šukuosenos buvo daromos iš senų žurnalų arba tokios, kokias konkreti kirpėja moka padaryti. Visiems žinomas rusų princesės įvaizdis, bet jį padaryti reikia subtiliai, puošniai, skoningai. Viskas turi būti vientisa – ir šukuosena, ir makiažas, ir suknelė“, - sakė neseniai Kipre seminarą vietiniams technologams surengusi O.Donelaitė-Dūdienė.

Šiaulietės meistrės sušukuotos merginos iš Ch.Frenkelio vilos išskubėjo į pasirodymą - vakare dalyvavo Vienos pokylyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: šalys ragina Sakartvelą atšaukti „užsienio agentų“ įstatymą