Nestilingiausi „Oskarų“ svečiai: ką jie padarė ne taip?

Sekmadienio naktį Los Andžele vyko svarbiausia kino šventė - „Oskarų“ įteikimo ceremonija. Ryškiausios pasaulio žvaigždės ne vieną savaitę suko galvą, kaip pasipuošti šiai šventei. Deja, ne visiems pavyko priimti teisingus sprendimus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2014, 3:21 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:31 PM

Kai atrodo, kad vyrai tiesiog negali suklysti puošdamiesi tokiems renginiams kaip „Oskarų“ įteikimo ceremonija, Pharrellis Williamsas ima ir suklysta. Šortų kostiumas ant „Oskarų“ raudonojo kilimo? Nieku gyvu!

Vienoms moterims tinka ir šviesūs, ir tamsūs plaukai, o kitos turi rinktis tarp šių dviejų spalvų. Panašu, kad aktorė Margot Robbie pasirinko netinkamai. „Oskarų“ ceremonija netinkamiausias laikas pakeisti plaukų spalvą, net jei tai darai dėl vaidmens. Jei vis dar nesuprantate, kas yra M.Robbie, priminsime, kad „Volstryto Vilke“ ji vaidino gražuolę Leonardo DiCaprio žmoną. Nors M.Robbie pasirinkta suknelė, su iškirpte nugaroje, stulbinanti, netinkama plaukų spalva neatitaisomai sugadino bendrą vaizdą.

Netinkanti šukuosena sugriovė ir Jennifer Garner įvaizdį. Jos vilkėta žėrinti suknelė atrodo pritrenkiančiai, užtat palaidi plaukai – ne. Jennifer būtų atrodžiusi daug geriau, jei būtų sukėlusi plaukus į viršų ir atsisakiusi pigiai atrodančių aukštakulnių su platforma.

Meryl Streep galima drąsiai vadinti viena geriausių aktorių pasaulyje. Vis dėlto jos stiliaus pojūtis nėra toks nepriekaištingas kaip vaidyba. Ji suklydo pasirinkdama juodo sijono ir baltos palaidinės derinį - „Oskarų“ ceremonijai tokia apranga per paprasta.

Įvaizdžio klaidų neišvengė ir Glenn Close. Ji „Oskarų“ ceremonijai pasirinko pernelyg uždarą juodą suknią. Galbūt, jei suknia būtų kitos spalvos, G.Close būtų atrodžiusi geriau. Dabar susidaro įvaizdis, kad šis juodas audinys ją smaugia.

Anne Hathaway prašovė pro šalį pasirinkusi juodą, daužto stiklo imitacija puoštą suknią. Berniukiška aktorės šukuosena suteikė jos įvaizdžiui tik dar daugiau šiurkštumo. Viskas galėjo būti kitaip, jei A.Hathaway būtų pasirinkusi kiek švelnesnį įvaizdį.

Cristin Milioti šviesi suknelė su šleifu atrodė puikiai, tačiau visai netiko aktorei, kurios figūra kiek berniukiška. Atviras suknios viršus pabrėžė ir taip mažą C.Milioti krūtinę. Šią problemą aktorė galėjo išspręsti užsidėdama žėrintį kaklo papuošalą. Jis būtų nukreipęs aplinkinių žvilgsnius nuo nedidelės Cristin krūtinės.

Dar į blogiausiai apsirengusių garsenybių sąrašą mirror.co.uk įtraukė Elsą Pataky, Julią Roberts, Lizą Minelli, Anną Kendrick, Anne Sweeney, Gabourey Sidibe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.