Paaiškėjo fotoprojekto „Moteris. Mama. Dukra.“ nugalėtojai

Vasarį portale lrytas.lt startavo fotoprojektas „Moteris. Mama. Dukra.“. Jo metu garsūs Lietuvos fotografai fiksavo skirtingais gyvenimo laikotarpiais vis kitaip atsiskleidžiantį moters grožį bei tamprų ir tvirtą motinos bei dukros ryšį. Portalo lrytas.lt skaitytojai balsavo ir rinko konkurso finalininkus. Savaitgalį paaiškėjo antrojo etapo laimėtojai ir nugalėtojai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-04 10:05, atnaujinta 2018-02-15 18:04

Šią savaitę kompetentinga komisija: garsūs Lietuvos fotografai Gediminas Žilinskas, Greta Skaraitienė, Audrius Zavadskis, Tadas Černiauskas, Tomas Kauneckas, Dovilė Dagienė ir fotografijos mėgėjas, grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ medicinos mokslų daktaras, plastikos chirurgas Darius Radzevičius išrinko 7 nugalėtojas, kurios laimėjo profesionalią fotosesiją su savo mama, o jų nuotraukos bus eksponuojamos specialioje parodoje kovo 20 dieną.

Parodos lankytojai galės išvysti menines nuotraukas, kuriose bus užfiksuotos tiek garsios Lietuvos mamos ir dukros, tiek ir nedaugeliui žinomos moterys.

Su nugalėtojais projekto organizatoriai susisieks asmeniškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.