E.Vilkevičiūtės nuotrauka papuošė Kinijos „Vogue“ viršelį

Garsiausia Lietuvos manekene nuolat vadinama, dizainerių graibstoma Edita Vilkevičiūtė nepaliauja stebinti. Ne kartą garsiausių mados žurnalų viršelius puošęs 25-erių modelis ir toliau intensyviai dirba. Ji tapo Kinijos žurnalo „Vogue“ balandžio mėnesio numerio veidu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2014, 12:30 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:22 PM

Kinijoje leidžiamam žurnalui ji pozavo jau ne kartą. 2010 metais buvo surengta išskirtinė fotosesija, kurioje manekenė reklamavo drabužius juodai baltose nuotraukose.

Savo karjerą pradėjusi 2006 metais E.Vilkevičiūtė netruko išpopuliarėti. Ji pristatinėjo „Chanel“, „Yves Saint Laurent“, „Fendi“, „Lanvin“ ir kitų mados namų sukurtus drabužius.

Lietuvė yra puošusi „Vogue“ žurnalą Prancūzijoje, Graikijoje, Australijoje, Vokietijoje, Rusijoje, Ispanijoje, Kinijoje, taip pat pusmetinį žurnalą „Antidote Magazine“, dirbo su „Numero“, šypsosi iš „Iceberg“ ir „Calvin Klein“ reklamų. Žurnalo „W“ viršeliui ji pozavo kartu net su Tomu Cruise'u. Edita taip pat buvo modelis prestižiniame „Pirelli“ kalendoriuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.