Žvaigždžių stilistas V.Gigevičius pakeitė 15 lietuvaičių įvaizdį

Pirmieji du šių metų mėnesiai penkiolikai Lietuvos moterų ir merginų buvo išties įsimintini – jos laimėjo konkursą „Išlaisvink savo grožį su „Perfectil“ ir buvo apdovanotos išskirtiniu vieno geriausių bei garsiausių Lietuvos stilistų Valerijaus Gigevičiaus dėmesiu. Įvaizdžio kūrimo profesionalas, padedamas savo komandos, pasirūpino nugalėtojų išvaizdos patobulinimais, kurie buvo užfiksuoti profesionaliose fotosesijose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2014, 12:57 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:16 PM

V.Gigevičiaus paprašius papasakoti, ar sudėtinga buvo sutvarkyti konkurso laimėtojų plaukus, jis tikino, kad tų moterų plaukai yra gana geri, todėl juos formuoti nebuvo itin sudėtinga.

„Kardinalių pokyčių nedariau, tiesiog nukirpau ir sušukavau, kad jos atrodytų gražiai ir žavingai. Didžiausias darbas, kurį atlikau – tai šiek tiek patamsinau plaukus“, – atskleidė stilistas ir pridūrė, kad be šukuosenų kūrimo, nugalėtojoms dar buvo atliekamas pedikiūras ir manikiūras.

„Buvo tokių, kurios šiek tiek baiminosi manęs. Joms iš pradžių buvo nedrąsu, nes turiu skandalisto įvaizdį, tačiau vėliau pamatė, kad dvejonės buvo nepagrįstos. Kelios vėliau net parašė žinutes „Facebook“ ir padėkojo už puikius pokyčius“, – sakė V.Gigevičius.

Smagiausia, anot stilisto, buvo tai, jog kai kurios moterys nesitikėjo, jog jis apskritai atvažiuos ir jas kirps. O kai pamatė, jog klydo – buvo labai maloniai nustebusios.

Paklausus 30-metės vilnietės Ingos Kazlauskienės, ar jos lūkesčiai po apsilankymo pas V.Gigevičių pasiteisino, moteris tvirtino, jog 98 proc. viskas buvo taip, kaip ji ir tikėjosi. Todėl dabar ji džiaugiasi savo sprendimu dalyvauti konkurse.

„Bėgant metams ateina laikas, kai arba neturi galimybių, arba stokoji noro ką nors keisti, tačiau pamačiusi projekto aprašymą ir sužinojusi, kad jo laimėtojų išvaizda pasirūpins pats V.Gigevičius, nutariau, jog tai – mano galimybė. Ja nuoširdžiai visą laiką tikėjau. Matyt, todėl ir laimėjau“, – šypsodamasi sakė pašnekovė.

Pasidalinusi įspūdžiais po apsilankymo pas garsų stilistą Inga išskubėjo demonstruoti savo naujo įvaizdžio. Tai pirmiausia ji sakėsi padarysianti savo kolegoms, darbe.

„Nuo pat ryto man vis skambina ir klausia: „Na, ar jau? Kada pamatysim, kaip atrodai?“, – atskleidė viena iš projekto laimėtojų.

Tuo tarpu klaipėdietė Roberta Arnašiūtė (24 m.) sako, kad ir ji nuo pat apsisprendimo dalyvauti konkurse tikėjo savo sėkme.

„Naujųjų metų horoskopas man pranašavo, kad šie metai bus labai sėkmingi ir palankūs, todėl nutariau patikrinti tokį teiginį. Ir va – laimėjau“, – džiaugsmo neslėpė mergina, kuriai tai buvo apskritai pirmasis laimėjimas gyvenime.

Paklausus Robertos, kaip ji kasdien rūpinasi savo išvaizda, mergina atsakė, jog ypatingų receptų neturi. Dažniausiai tiesiog pasikonsultuoja su savo kirpėja ir paklausia jos patarimo. O kai jaučia, kad organizmas kiek nusilpęs – vartoja maisto papildus, kurie padeda jį sustiprinti.

Jai pritarė ir kaunietė Vitalija Kazokienė (30 m.), kuri augina trejų su puse dvynukes, todėl laiko sau randa nedažnai.

„Laimėti nesitikėjau, nes buvo labai didelė konkurencija ir kitos dalyvės labai sparčiai rinko jas palaikančius balsus, todėl kai sužinojau, jog laimėjau – labai nustebau ir apsidžiaugiau“, – sakė viena konkurso nugalėtojų.

Be to, kad jai nusišypsojo sėkmė, moteris taip pat džiaugėsi ir tuo, jog jos išvaizda pasirūpino pats V.Gigevičius.

„Maniau, atvyks jo komanda ir tiek. Tikrai nesitikėjau, kad žvaigždžių ir garsenybių stiliumi besirūpinantis žmogus skirs laiko man“, – džiaugėsi kaunietė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.