Šokiruoja: „Atsikračiau riebalų nuo pilvo vos per savaitę“

„Skanu, sveika ir nereikėjo sunkių treniruočių,“ – taip Aistė Griciūtė (25 m.) iš Klaipėdos apibūdino jai parengtą lieknėjimo planą. Interviu Aistė pasidalijo patirtimi, kaip jai per savaitę pavyko sulieknėti 6 kilogramais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2014, 10:00 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:31 AM

– Papasakokite, ar tai buvo pirmas kartas, kai jūs bandėte sulieknėti?

– Jau nuo vaikystės aš buvau linkusi į apvalumus. Kai man buvo 17–18 metų, draugavau su mergina, kuri buvo liekna kaip modelis. Kartą su ja nuėjau į paplūdimį. Kai užsivilkome maudymosi kostiumėlius, supratau, kad šalia jos puikios figūros aš atrodau labai stora. Po to karto susimąsčiau – juk ir aš galėčiau būti tokia, kaip ji! Nuo to laiko išbandžiau daug dietų, bet nė viena nedavė gerų rezultatų. Galbūt yra moterų, kurios gerai jaučiasi būdamos storos, bet ne aš! Kiekvieną kartą žiūrėdama į veidrodį mačiau gelbėjimosi ratą ant pilvo, besitrinančias šlaunis… Jaučiausi blogai. Pradėjau kompleksuoti dėl išvaizdos.

– Ką darėte, kad pagaliau sulieknėtumėte?

– Supratau, kad įprastos dietos skirtos žmonėms su gera medžiagų apykaita, o ne tiems, kurie turi antsvorio! Labiausiai rekomenduotos dietos manęs tiesiog neveikė! Tada naršydama internete perskaičiau straipsnį apie šią šiaurietišką programą. Mane sudomino tai, kad dieta parengiama pagal kiekvieno žmogaus kūno ypatybes. Užpildžiau testą ir užsiregistravau. Jau kitą dieną man dieta buvo parengta! Visus nurodymus tiksliai įvykdžiau ir šiandien esu 6 kilogramais lieknesnė! Aš pagaliau turiu juosmenį! (Juokiasi.)

– Ką jūs rekomenduotum kitoms, kurios taip pat nori sulieknėti?

– Noro neužtenka norint būti lieknai. Jei nori turėti gražią figūrą – veik! Sėkmės!

**

Norėdami sudaryti savo lieknėjimo planą, apsilankykite NordenHealth.com

NordenHealth.com – unikalus lieknėjimo metodas, nuo praėjusių metų liepos mėn. prieinamas ir Lietuvoje. Panašiai kaip Aistė, padedant šiam metodui, jau 40 tūkstančiai moterų visoje Lietuvoje atsikratė antsvorio. Taikant šį metodą, pastebimų rezultatų pasiekiama vos per 7 dienas be treniruočių, badavimo, lieknėjimo tablečių. Metodas pagrįstas individualiai sudarytu lieknėjimo planu 7 dienoms. Vykdydami lieknėjimo programą, Jūs galite gauti nemokamas „NordenHealth“ lieknėjimo ir mitybos specialistų konsultacijas.

Antsvoris ne tik keičia išvaizdą, bet ir padidina riziką susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis. Todėl NordenHealth.com Tau sudarys individualų lieknėjimo planą ir taip galėsi atsikratyti antsvorio. Pirmosioms 50 susidomėjusiųjų dietos plano sudarymą apmokės NordenHealth.com (pačioms reikėtų sumokėti tik 37 Lt dydžio registracijos mokestį).

Norėdami sudaryti savo lieknėjimo planą, apsilankykite NordenHealth.com

Vardai ir gyvenviečių pavadinimai pakeisti intervuojamosios privatumo išsaugojimo tikslais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.