Lietuvis T.S.Pham nesigėdija nuogo kūno

Modelis iš Lietuvos Tuen Simonas Pham (21 m.) savo fotoalbumų kolekciją papildė intriguojančia ir labai atvira fotosesija „Monstera delisiciosa“, kurios nuotraukos puikuojasi „TVORT magazine“ leidinyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-21 05:56, atnaujinta 2018-02-15 06:03

T.S.Pham tėtis - iš Vietnamo, mama – lietuvė. Nepaisant to, Simonas save laiko tikru lietuviu. Visa jų šeima ir jaunesnė sesuo Viktorija gyvena Grigiškėse. Ten baigęs mokyklą jis įstojo į Mykolo Romerio universitetą teisės ir valdymo studijas.

Metus pasimokęs universitete iš modelių agentūros „Modilinos", kuriai vaikinas priklausė, gavo pasiūlymą išvykti padirbėti į Niujorką. Vos tik atvykęs į Jungtines Amerikos Valstijas sulaukė nemažai fotografų ir įvairių garsių prekių ženklų atstovų dėmesio.

Lietuviui jau teko pristatyti „Kenzo“ ir „Jeremy Scott“ kolekcijas madų savaitėse. Jis reklamavo tokius prekės ženklus, kaip „Club Monaco“, „Duckie Brown“, „Timberland“. Puošė žurnalų IMMO ir „Menswear“ viršelius. Jo nuotraukas galima išvysti žurnalų „Vogue“, GQ, „Bullet“ puslapiuose.

Modelių agentūros „Modilinos“ atradimas šiuo metu dirba su žymiausiomis Milano, Londono ir Niujorko modelių agentūromis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.