Šį pavasarį ir vasarą madingos moters spintoje karaliaus menas

Pamiršusi visą žiemą vyravusią rokerišką stilistiką ir spintoje paslėpusi sunkius odinius ilgaaulius, garsiausių mados sostinių kūrėjų mūza atsidavė eksperimentams. Šį pavasarį ir vasarą ji lankys meno galerijas, domėsis įvairių kultūrų tradiciniais kostiumais. Ar tai reiškia, kad madinga moteris įkvėpimo ieško praeityje?

Daugiau nuotraukų (1)

Deimantė Bulbenkaitė

Mar 31, 2014, 8:49 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:42 PM

Ne, kultūrinė patirtis ją skatina judėti pirmyn, ieškoti modernių sprendimų ir net savaip interpretuoti klasikines idėjas, jas derinant su XXI amžiaus sportine stilistika, rašo mados žurnalas „Stilius plius".

Galbūt šių dienų mados gerbėja retai kada gali sau leisti emocijas išlieti ant baltos drobės, tačiau mados kūrėjų pasiūlymai jos garderobą nuspalvinti impresionistiškais potėpiais ar abstrakčiomis detalėmis verti dėmesio. Viena pagrindinių sezono temų virtusi meninė interpretacija ne tik priminė dailės klasikus „Chanel“ ar „Celine“ kolekcijose, bet ir atkreipė dėmesį į modernų popmeną ant „Prada“ bei Marco Jacobso podiumų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.