Madingiausi šio sezono audiniai

Ar moteriškas trapumas ir romantiškas įvaizdis gali derėti su noru jaustis patogiai? Anot mados sostinių veteranų, be abejo, nes šį sezoną mados tendencijomis besidominti moteris drąsiai derins iš pirmo žvilgsnio nesuderinamus audinius.

Daugiau nuotraukų (1)

Deimantė Bulbenkaitė

Apr 7, 2014, 11:48 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:12 PM

Ji pasipuoš dailia nėrinių suknele ar pintais motyvais dailinta palaidine, tačiau galite neabejoti, kad pečius gaubs džinsinis švarkelis arba įdomų kontrastą sukurs kiek per dideli suplėšyti džinsai.

Neabejotinai viena moteriškiausių ir mados efemeriškumą geriausiai atskleidžiančių tendencijų yra nėriniai. Tiesa, šį sezoną jais puošiamos ne tik romantiškos suknelės, bet ir griežtesnio modelio palaidinės, net pieštuko formos sijonai. Itin įdomius siluetus, tinkamus nėriniams, pristatė „Burberry Prorsum“ mados namai bei prancūzų dizainerė Isabel Marant.

Etnografinę temą šį pavasarį ir vasarą atspindės ne tik raštai ar ryškūs spalvų deriniai, bet ir įdomios rankomis atliekamos audinio paruošimo technologijos. Tradiciniais kostiumais susižavėję kūrėjai nevengė audinio pinti, peltakiuoti, taip pat naujų netradicinių nėrimo ir mezgimo būdų kaip „Alexander McQueen“ ar „Pucci“ kolekcijose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.