„Stiliaus“ nuosprendis: šios savaitės stilingiausiosios

Gero skonio pavyzdys - koks jis? Žurnalas „Stilius“ siūlo įsižiūrėti į garsius Lietuvos ir pasaulio žmones, iš kurių galime pasimokyti, kaip patraukliai atrodyti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2014, 9:30 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:01 PM

Cameron Diaz

Aktorė vilki „The Row“ juodos spalvos odine suknele, išryškinančia jos dailią figūrą. Cameron avi „Manolo Blahnik“ kūno spalvos bateliais.

Garsenybė šį kartą pasirinko „Ana Khouri“, „Cartier“ ir „Michiko“ papuošalus.

Molly King

Auksinė mergaitė. Taip vadinama britų atlikėja dar kartą patvirtino jai prilipdytą pravardę.

Molly viešėjo Londone, Viktorijos ir Alberto muziejuje, kur buvo atidaryta italų mados paroda, ir ta proga pasipuošė aukso spalvos apdarais. Tai buvo mados namų „Dolce & Gabbana“ suknelė, basutės ir rankinė.

Rita Ora

Dainininkė oficialiuose renginiuose visada patraukia akį – puoštis ši mergina tikrai moka. Į vakarienę, praėjusią savaitę išskirtiniams svečiams surengtą italų mados parodos atidarymo proga Londono Viktorijos ir Alberto muziejuje, Rita atvyko lyg iš pieno plaukusi. Ji pasipuošė įspūdinga mados namų „Roberto Cavalli“ suknele. Prie drabužio dainininkė priderino baltą kailinę apykaklę.

Evelina Šumilovaitė

Kaunietė fotografė ir konkurso „Mis laikinoji sostinė 2011“ elegantiškiausia dalyvė akį patraukė žirneliais marginta „Stradivarius“ suknele. Prie jos ji priderino taškuotas juodas kelnes bei švarkelį.

Evelina pasirinko itin mėgstamą bičiulės dovanotą kelių dešimtmečių senumo retro stiliaus airišką rankinę. Nuotaikingą įvaizdį pabrėžė raudonos lūpos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.