Grožio konkurse A.Miskovska sužibės lietuvės dizainerės suknele

Alisa Miskovska ne tik „Miss Tourism Queen International 2013“ nugalėtoja, bet ir įvairių kitų grožio konkursų finalininkė: „Mis Latvija 2010“, „Miss Model Intercontinental“, „Miss 7 continents“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2014, 12:58 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:34 PM

Dizainerė Ingrida Žitkuvienė neslepia džiaugsmo kalbėdama apie Alisos Miskovskos pasirinkimą pasipuošti jos kurta suknele 2014 metų „Miss Tourism Queen International“ apdovanojimuose: „Alisa 2013 metais buvo šio konkurso nugalėtoja todėl šiemet renginyje ji dalyvaus kaip svečias ir perleis gražuolės karūną naujai konkurso finalininkei. Jos pasirinkimas vilkėti „Inži“ mados namų suknelę mane ir nustebino, ir nudžiugino. Mes ilgai dirbome, kruopščiai rinkdami suknelę Alisai: darėme paruošiamąjį makiažą, matavome ir koregavome jos pasirinktą suknelę. Per naujos gražuolės karūnavimo ceremoniją Alisa tikrai išsiskirs! Visada tikėjau, kad mano kurti drabužiai kada nors pasirodys tokio lygio renginyje.“

„Miss Tourism Queen International“ - prestižinis, tarptautinis grožio konkursas, vykstantis nuo 2004 metų įvairiuose Kinijos miestuose. Jame dalyvauja gražuolės iš įvairių pasaulio šalių. 2013 metų spalio mėnesį šio konkurso nugalėtoja tapo latvė Alisa Miskovska.

Alisa Miskovska ne tik „Miss Tourism Queen International 2013“ nugalėtoja, bet ir įvairių kitų grožio konkursų finalininkė: „Mis Latvija 2010“, „Miss Model Intercontinental“, „Miss 7 continents“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.