Raudonojo kilimo keistenybės: kas suklydo?

Los Andželo centre savaitgalį praūžė MTV kino apdovanojimai. Jie, kaip ir daugelis tokio lygio renginių, neapsiėjo be raudonojo kilimo. O žvaigždės ir vėl stengėsi patraukti fotografų dėmesį ir savo apranga pranokti viena kitą.

Ant raudonojo kilimo pasirodė keistai, kitaip tariant, neskoningai apsirengusių damų, kurios vargiai suvokia, kas joms tinka, o kas nelabai.<br>AP nuotr.
Ant raudonojo kilimo pasirodė keistai, kitaip tariant, neskoningai apsirengusių damų, kurios vargiai suvokia, kas joms tinka, o kas nelabai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2014, 7:08 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:20 PM

MTV kino apdovanojimai ne išimtis - ir čia pasirodė keistai, kitaip tariant, neskoningai apsirengusių damų, kurios vargiai suvokia, kas joms tinka, o kas nelabai. Ką išryškinti, o ką paslėpti. Kokius batelius avėti, kad šie derėtų prie suknelės ar sijono. Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome pasižiūrėti ir įvertinti raudonojo kilimo madas.

***

MTV kino apdovanijuomuose filmas „Bado žaidynės. Ugnies medžioklė“ buvo paskelbtas „metų filmu“ ir pelnė pagrindinius aktorių apdovanojimus, atspindėdamas šios ceremonijos orientavimą į jauno amžiaus gerbėjus.

Antrasis filmas pagal itin populiarias „Bado žaidynių“ knygas per balsavimą internete, kuris vyko beveik visą šou, įveikė šiemetinį geriausio filmo „Oskarą“ pelniusią juostą „12 vergovės metų“.

Jennifer Lawrence ir Joshas Hutchersonas pelnė geriausių aktorių apdovanojimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.