„Stiliaus“ nuosprendis: šios savaitės stilingiausiosios

Gero skonio pavyzdys – koks jis? „Stilius“ siūlo įsižiūrėti į garsius Lietuvos ir pasaulio žmones, iš kurių galime pasimokyti, kaip patraukliai atrodyti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2014, 8:28 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 2:02 PM

Šią savaitę mūsų taikiklyje - Simona Starkutė, Matilda Bylaitė-Bučinskienė, Austėja Jablonskytė ir Diane Kruger.

Simona Starkutė

Į atsinaujinusį skandinaviškų drabužių saloną „Companys“ modelis užsuko atrodydama ir kasdieniškai, ir puošniai. Simona vilkėjo „Miss Sixty“ džinsus ir iš Londono parsivežtą margą švarkelį. Prie jų mergina priderino oranžinius „Kurt Geiger“ aukštakulnius.

Matilda Bylaitė-Bučinskienė

Ruošdamasi į GK klinikos ir Pitsbergo universiteto Medicinos centro bendradarbiavimui skirtą vakarą „Kempinski“ viešbučio restorane „Telegrafas“ Dermatovenerologijos centro direktorė ir Lietuvos dermatovenerologų draugijos prezidentė profesorė M.Bylaitė-Bučinskienė pasipuošė subtilia elegancija dvelkiančia rusvos spalvos suknele. Drabužį moteriai sukūrė jos sesuo dizainerė Sonata Bylaitė.

Austėja Jablonskytė

Į skandinavišką mados šou atvykusi stilistė traukė akį ryškiaspalviais bateliais, įsigytais parduotuvėje Vilniuje „V2 Concept Store“. Odinį sijoną Austėja nusipirko drabužių salone Paryžiuje, o striukę – „Adidas“ parduotuvėje.

Diane Kruger

Filmo „Fargo“ premjeroje aktorė D.Kruger akį traukė vilkėdama juodą „Zuhair Murad“ kombinezoną, kurio viršutinę dalį puošė nėriniai, paslėpti po odiniais raišteliais. Prie originalaus apdaro ji priderino auksinę delninukę ir „Jacquie Aiche“ auskarus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.