G.Sabeckaitė ir V.Javtokienė - debiutinės kolekcijos modeliai

Vienos iš būsimų kolekcijos modelių, Laura Imbrasienė, Renata Norvilė ir Simona Nainė, taip pat vienbalsiai giria dizainerę ir jos kurtus drabužius.

V.Javtokienė ir G.Sabeckaitė (dešinėje).<br>R.Danisevičiaus nuotr.
V.Javtokienė ir G.Sabeckaitė (dešinėje).<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2014, 10:05 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:32 PM

Vienos iš būsimų kolekcijos modelių, Laura Imbrasienė, Renata Norvilė ir Simona Nainė, taip pat vienbalsiai giria dizainerę ir jos kurtus drabužius.

„Sportininkėms, susilaukusioms vaikų, svoris greitai nukrenta, o man, paprastai moteriai, daug sunkiau, tad nesijaučiau drąsiai, gavusi kvietimą demonstruoti kolekciją. Tačiau visi drabužiai buvo parinkti taip, kad būtų paslėpta tai, kas nereikalinga“, – džiaugėsi L.Imbrasienė.

R.Norvilė tvirtina, kad niekuomet perdaug išrankiai nežiūri į tai, ką jai teks demonstruoti.

„Buvau nustebusi, koks kokybiškas ir patogus gali būti drabužis, su kuriuo galima eiti tiek į vakarėlius, tiek dėvėti juos kasdieną. Tad ant podiumo mane pamatysite kiek kitokią, nei esate įpratę“, – kalbėjo Renata.

O štai L.Imbrasienė prisipažino, kad ją papirko kolekcijos drabužių siuvinėjimai ir detalės.

Ant podiumo su L.Imbrasiene, R.Norvile ir S.Naine žengė ir krepšininko Dariaus Songailos mylimoji Gintarė Sabeckaitė, „Mis Lietuva 2013“ nugalėtoja Rūta Mazurevičiūtė, muzikos grupių vadybininkė Neringa Zeleniūtė, aktorė ir šokėja Ineta Stasiulytė, krepšininko Martyno Pociaus žmona Viktorija Pocienė, „Mis Lietuva 2010“ Gritė Maruškevičiūtė, šokėja ir choreografė Kristina Navickaitė-Tina, dainininkė Viktorija Sutkutė, balerina Kristina Tarasevičiūtė, futbolininko Deivido Šembero mylimoji Oksana Zlatkovaitė, „Mis Lietuva 1996“ nugalėtoja Sandra Chlevickaitė, aktorė Akvilina Ubartaitė, verslininkė Jurgita Kiguolė, krepšininko Roberto Javtoko žmona Vilma Javtokienė ir kitos garsios šalies moterys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.