Atsisveikindamas su Lietuva A.Reklys surengė madų šou ant ledo

Ketvirtadienį daugkartiniam Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionui Aidui Rekliui – dviguba šventė. Jis ne tik atšventė 32-ąjį gimtadienį, bet dar ir pristatė vardinę sportinių rūbų liniją „Reklys“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2014, 10:10 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:08 PM

Per Vilniaus senamiestyje surengtą kolekcijos pristatymą Aidas su savo bičiuliais – Andrius Butkus, Vytautas Mackonis, Justinas Lapatinskas ir kitais garsiais visuomenės veikėjais – tapo modeliais.

Sporto mados šou buvo mažų mažiausiai neįprastas. Modeliai ne žingsniavo podiumu, o čiuožė ledu, kuris į barą „One Two“ buvo atgabentas specialiai šiai progai.

A.Reklys – daugkartinis Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionas, pirmasis Lietuvos dailiojo čiuožimo atstovas, patekęs į Europos čempionato finalą ir daugelio kitų čempionatų pažiba. Be sportinių pasiekimų Aido sąskaitoje yra ir kitų nuopelnų. Jis sukūrė unikalų dailiojo čiuožimo treniruoklį, skirtą čiuožimo technikai tobulinti. Treniruoklis greitai išpopuliarėjo daugelyje pasaulio šalių.

Dabar A.Reklys nusprendė išbandyti save mados srityje. Vardinę sportinių rūbų liniją jis nusprendė sukurti dėl to, kad iki šiol dėvima apranga kėlė diskomfortą, buvo nepatogi, treniruočių metu neleido odai kvėpuoti.

Sportinė rūbų linija „Reklys“ pritaikyta ne tik dailiojo čiuožimo atstovams. Ji skirta dėvėti bet kokios sporto srities profesionalams ir tiems, kurie su sportu neturi nieko bendro.

„Reklys“ kolekcija pasiūta iš audinių, priglundančių prie kūno, nevaržančių judesių, šaltomis oro sąlygomis padedančių palaikyti šiltą kūno temperatūrą, šildančių raumenis ir sąnarius, leidžiančių odai kvėpuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?