Pirmieji Lietuvoje juvelyrikos namai „Premiere“ mini 20-metį

Lietuviškų „Premiere” juvelyrikos namų durys buvo atvertos pačioje Lietuvos juvelyrikos istorijos pradžioje - 1994 metais. Šiandien jie švenčia savo sėkmės dvidešimtmetį - „Premiere” yra žinomi jau ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 26, 2014, 11:48 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:58 AM

Juvelyrikos namų „Premiere“ įkūrėjas ir kūrybos vadovas Vytautas Jonutis prisimena šios istorijos pradžią - prieš dvidešimt metų papuošalų paklausa sparčiai augo, tačiau vartotojai nebuvo išlepinti pasirinkimo gausos.

„Tuometinės juvelyrikos kompanijos, tuo tarpu ir mes, dirbinius masiškai importavo iš kitų užsienio šalių. Tačiau visada nujaučiau, kad tai laikina ir pirkėjai galiausiai ims ieškoti išskirtinio dizaino kūrinių, turinčių išliekamąją vertę. Šiandien ši tendencija yra ypač ryški“, - kalbėjo įkūrėjas.

Lietuvių kompanija „Premiere” savo kūrybinę veiklą pradėjo vykdydama specialius užsakymus. Lydinti sėkmė įkvėpė ryžtis didesniam iššūkiui - vystyti geros juvelyrikos prekės ženklą, garbingai atstovaujantį Lietuvą.

„Tuo metu tai atrodė bauginančiai - buvome vieninteliai rizikuojantys tokiu mastu juvelyrikos srityje. Tada buvo svarbios ne tik investicijos į gamyklą, bet ir įmonės kolektyvas. Džiaugiuosi, kad augant įmonei ir jos vertybių skalei, darbuotojų brandumas, profesionalumas ir atsakomybė taip pat augo. Dauguma jų su mumis išliko nuo pat pradžios" - pasakojo kūrybos vadovas.

Nesvarbu, ar kuriami kasdieniai papuošalai, ar prabangūs vakariniai, „Premiere” laikosi aukščiausios kokybės gamybos principų: dirbinius apdirba rankomis, o gamybos priemonės ir medžiagos yra importuojamos iš Europos šalių. Šis prekės ženklas nei kokybe, nei dizainu, nei puoselėjamomis vertybėmis nenusileidžiančia prabangiems pasauliniams juvelyrikos prekės ženklams.

„Kai kokybė tampa ne prabanga, o savaime suprantama vertybe, tai pagaliau galime koncentruotis į tokį meną, kuris apjungia kliento laimę ir amžinas vertybes. Būtent dėl išskirtinių simbolių, kurių semiamės iš religijos išminties ar kultūros bei architektūros palikimo, mūsų papuošalus labiausiai mėgsta subrendę vartotojai, ieškantys įkvėpimo”- pasakoja V.Jonutis.

Šventinį gegužės mėnesį juvelyrikos namai žada įvairių staigmenų ir dovanų savo klientams. Negana to, visai netrukus prekybos centro „Ozas“ pirmajame aukšte atsidarys dar viena nauja vieta, kur bus galima apžiūrėti ir įsigyti „Premiere" papuošalų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.