Žinomos moterys mados podiumu žingsniavo su savo atžalomis

Kauno rotušėje ketvirtadienio vakarą vyko šiltas ir jaukus vakaras, skirtas pasidžiaugti pirmaisiais pavasario žiedais. Jie skleidėsi iš Vilniaus į Kauną atkeliavusių fotonamų „Redluk“ fotografijų parodoje „Pirmieji žiedai“, kurioje menininkai Redita Dominaitytė ir Deivis Lukas pristato pirmąsias naujagimių gyvenimo akimirkas. Parodos atidarymo proga buvo pristatyta drabužių dizainerės Linos Zaveckienės, kuri yra prekės ženklo „LiZa Svajos“ įkūrėja, laisvalaikio drabužių kolekcija „Švelnus prisilietimas“.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

May 2, 2014, 9:06 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:12 AM

Juos linksmai ir nuotaikingai demonstravo būrys žinomų moterų bei jų atžalų – aktorės ir televizijos laidų vedėjos Sandra Daukšaitė-Petrulėnė su dukterimi Elze, Daiva Tamošiūnaitė su dukra Adele, dainininkė Ieva Jotkėlaitė-Asočakova su dukra Maja, dainininkė Viktorija Mauručaitė su dukromis Angela ir Gabriele, verslininkė ir dainininkė Milisandra Kvaraciejūtė-Radzevičienė su sūnumi Roku, Klaipėdos Pilies Džiazo festivalio organizatorė ir Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko žmona Inga Grubliauskienė dukromis Saule ir Elze, verslininkė ir televizijos laidų vedėja Neringa Mažeikienė su sūnumi Grantu ir dukra Gaudre, teisininkė Julija Kliukienė su sūnumi Aru ir dukra Austėja, verslininkė Lijana Ivanickienė su sūnumi Ąžuolu ir dukra Lėja, balerina Inga Briazkalovaitė su dukrele Lukrecija. 

Kurdama kolekciją L.Zaveckkienė liko ištikima savo braižui. Jos kurti modeliai tokie pat spalvingi ir žaismingi, dekoruoti širdelėmis, burbulais, kišenėmis, užtrauktukais.

Spalvingus drabužius dizainerė kūrė iš ekologiško bambuko ir medvilnės.

„Svarbiausia, kad laisvalaikio drabužiai būtų ne tik patogūs, bet ir praktiški. Šį sezoną mamoms ir vaikams siūlau rinktis įvairiausias ryškias spalvas: oranžinę, mėlyną, žydrą, violetinę, raudoną ir geltoną“, - teigė kūrėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.