10 moterų išvaizdos dalykų, kurie erzina vyrus

Galite apsimesti, kad jums svarbiausia – patogiai jaustis, todėl nesvarbu, ką mano vyrai. Visgi kai kada būna momentų, kai norėtųsi jiems patikti. Žurnalas „Elle“ sudarė kelių aprangos detalių, nepatinkančių vyrams, sąrašą. Gal visai verta atkreipti dėmesį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2014, 8:09 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:22 AM

Pikta? Bet, kita vertus, dažniausiai tai tiesiog neskoningi ir mūsų spintos neverti dalykai.

1. Haremo kelnės. Skamba dar grubiau - pažemintu klynu. Kad ir kokią figūrą turite – šiomis kelnėmis jos nepaslėpsite. Jei atrodote baisiai – atrodysite dar baisiau. Be to, garsiųjų knygų „Silva rerum“ autorė Kristina Sabaliauskaitė, kai dar lepino skaitytojus mados tekstais, seniai rašė, kad jos – už madingų ir stilingų drabužių sąrašo ribos.

2. Batai-gladiatoriai. Be jokios abejonės dizainerių kolekcijose galima atrasti visai dailių senovės romėnų apavą primenančių batų ar basučių, tačiau dauguma atveju tokia avlynė atrodo toli gražu ne dailiai ir rafinuotai.

3. Batai su avikailiu. Mieli ir jaukūs, pigūs ir beprotiškai brangūs, tačiau vyrams jie nepatinka. Tad gal iš tiesų verta australų sumanytus batus pakeisti kitokiais patogiais batais. Juk ir šilti žemakulniai gali atrodyti dailiai, o jūs jausitės patogiai.

4. Nukirpti džinsiniai šortai. Iš viso tokį rūbą gali kartais rinktis tik tobulos figūros savininkė. O jei atrodo tik „visai neblogai“ - meskite tokius lauk. Ir nesumanykite kirpti senų džinsų – tikrai atrodysite prastai. Jei norite įdegti kojas – kaitinkitės su maudymosi kostiumėliu, jei norite patogiai rengtis – raskite idealaus kirpimo šortus arba ištobilinkite kūną.

5. Rankinė-maišas. Užsimesdama didžiulę beformę rankinę ant peties nesitikėkite vyrų dėmesio. Nebent jie neturi skonio. Bet ir tie tikrai pasimes, kai įnirtusi savo krepšyje ieškosite telefono ar raktų. Visa tai toli gražu nuo elegancijos ir moteriškumo.

6. Ilgas bohemiško stiliaus sijonas. Su tokiu greičiau atrodysite netvarkingai, o ne patraukliai. Ilgas sijonas ilgam nelygu. Bohemiško, o greičiau - netvarkingo stiliaus, su etniniais motyvais, neaiškios spalvos sijonas tikrai ne toks, kurį vyras geistų pakelti.

7. Vasariniai batai ilgaauliai batai. Vyrams tikrai sunku suprasti, kodėl, kai šviečia saulė ir galima palepinti kojytes ja, merginos ir moterys vis dar slepia jas ilgaauliuose. Bent jau Lietuvoje sunku rasti dailių ir gražių, o karpytos odos su gėlytėmis ir ornamentais – tikrai nėra stilingas pasirinkimas. Geriau investuoti į kruopštų pedikiūrą.

8. Kombinezonas. Iš pažiūros šis rūbas pakankamai seksualus. Tačiau vyrui siaubą kelia mintis, kaip jį reikėtų nuimti. Tad bent eidamos į pasimatymą rinkitės paprastesnio kirpimo drabužį.

9. Sijonas-tulpė. Šešto dešimtmečio pradžioje dizainerio Pierre Cardino sukurtas sijonas tinka tik itin lieknoms ir grakščioms moterims. Apmaudoka, tačiau tikrai gražios moterys kažkokiu mistiniu ar prigimtiniu būdu moka pasirinkti atitinkamus rūbus ir jų niekada nepamatysi su keistais, įdomiais rūbais. Na, o vyrų akimis sijonas-tulpė tiesiog suardo gražų moters įvaizdį.

10. Perdaug atvira suknelė. Riba tarp „skanaus“ seksualumo ir vulgarumo – plonytė. Tad geisdamos gražaus vyrų dėmesio, suteikite jiems galimybė fantazuoti, atminkite garsiąją frazė „mažiau yra daugiau“. Perdėm atvira suknelė atkreips dėmesį, bet greičiausiai ne tokį, kokio norėtumėte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.