Naujos K.Rimdžiaus suknelės graibstomos lyg karštos bandelės

Jei neturite, ką apsirengti, bent jau galima paganyti akis į tai, ką sukūrė stilistas Kęstas Rimdžius. Skonį jis tikrai turi. Ir graibstomos jos greičiausiai bus lyg karštos bandelės. Jei ne jos - tai bent įkvėpimas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 13, 2014, 3:22 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:09 AM

 „Vienas svarbiausių šios kolekcijos akcentų - derinamos skirtingos audinių faktūros. Kolekcijoje dominuoja aukštos kokybės plonyčiai šilko trikotažas, peršviečiama medvilnė, kupra, šilkas, kurį specialiai šiai kolekcijai marginome Italijos fabrikuose. Man labai svarbu kaip rūbas atrodo, kokį formuoja siluetą – visas sukneles matavome ant skirtingų dydžių moterų ir konstravome taip, kad ta pati suknelė tobulai tiktų visoms figūroms,“ - kalbėjo Kęstas Rimdžius.

Kolekcijoje dominuoja šviesios pastelinės spalvos, elegantiški ir moteriški siluetai. Derindamas skirtingų faktūrų audinius, dizaineris stengėsi sukurti plazdančius drabužius, skirtus vakarui, dienai ir paplūdimiui. Kolekcijos suknelės pavadintos moteriškais lietuviškais vardais, kuriems K. Rimdžius skiria ypatingą dėmesį ir atskleidžia savo įkvėpimo šaltinį.

 „Mano kolekcijos įkvėpimas - dešimt skirtingų moters charakterių. Kartais jį nerūpestinga miesto stileiva, kartais stipri verslo moteris, stovinti prieš didelę auditoriją, o vakare ji dieviška vakarėlio žvaigždė. Viena vertus tai yra skirtingos nuotaikos ir įvaizdžiai, kita vertus – visos moterys moka į juos įsikūnyti. Tokia yra mano kolekcija – skirtingos suknelės, skirtingoms progoms ir įvaizdžiams, tačiau sujungtos į vientisą liniją,” – džiaugėsi stilistas K. Rimdžius.

Kolekcijos veidu tapo pasaulinio garso modelis Agnė Končiūtė, kurios biografijoje įspūdingas mados savaičių ir darbo su pasauliniais prekiniais ženklais sąrašas.

Ketvirtoji  „Kęstas Rimdžius for Decolte” suknelių kolekcija pasieks parduotuvių lentynas gegužės 15 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.