Kim Kardashian makiažą atlikęs vizažistas dalijasi paslaptimis

Praūžus pompastiškiausiai šių metų vestuvių ceremonijai, vis dar liko gausybė intriguojančių klausimų. Vieni iš jų – kas ir kaip darė Kim Kardashian vestuvinį makiažą? Kokiais grožio triukais vadovavosi vizažo meistras? Laimei, „Channel Nine“ rytinės laidos prodiuseriai pirmieji gavo atsakymus į šiuos klausimus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2014, 4:48 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:42 AM

Vos tik grįžęs iš Florencijos, kurioje vyko prašmatni reperio Kanye Westo ir realybės šou žvaigždės Kim Kardashian tuoktuvių ceremonija, ilgametis nuotakos draugas ir vizažo meistras Mario Dedivanovicius sutiko duoti išskirtinį interviu ir atskleisti Kim makiažo triukus.

„Kim makiažas buvo patikėtas būtent man – ir jis tikrai buvo padarytas nepriekaištingai“, – nekukliai apie savo darbą atsiliepė M.Dedivanovicius.

Nors pasaulyje yra tūkstančiai garsenybių pamėgtų vizažo meistrų, svarbiausią gyvenimo dieną K.Kardashian grožis buvo patikėtas per 2009-aisiais įvykusią fotosesiją sutiktam M.Dedivanoviciui. Štai jau penkerius metus makiažo guru teptukų mostais dailina vieną populiariausių šio meto pramogų pasaulio figūrų.

Nors M.Dedivanoviciui buvo patikėta itin atsakinga užduotis – padaryti vestuvinį makiažą, jis tikino nė kiek nesijaudinęs dėl savo darbo eigos ar rezultato.

„Mudu su Kim bendradarbiaujame taip ilgai, kad nebejaučiu jokio jaudulio – esu įpratęs prie jos veido odos, bruožų. Tiksliai žinojau, ko jai reikia. Vis dėlto vestuvinis makiažas tokiai žinomai asmenybei – didžiulė patirtis“, – apie naujai iškeptą ponią West atsiliepė M.Dedivanovicius.

Nors dėl pasirašytos konfidencialumo sutarties vizažo meistras negali atskleisti jokių detalių apie vestuvių ceremonijos eigą, patirtų jausmų jam nuslėpti nepavyko.

„Tai buvo tiesiog magiškas savaitgalis. Negaliu atskleisti jokių detalių. Tačiau jeigu reikėtų vestuves apibūdinti vienu žodžiu, tai būtų – magiškos. Viskas buvo tiesiog nepakartojama. Esu labai laimingas dėl Kim“, – teigė M.Dedivanovicius, tapęs iškilmingu pokylio svečiu.

O štai apie nuotakos makiažą vizažistas gali kalbėti į valias. Per „Channel Nine“ rytinę laidą vizažo guru atskleidė keletą paslapčių iš K.Kardashian grimerinės.

„Daugiausia dėmesio buvo skirta veido kontūrams. Siūlau bronzantu šiek tiek patamsinti odą sulig plaukų augimo linija, taip pat nosies šonus, smilkinius, žandikaulį. Skruostikaulius reikėtų tamsinti iškart po iškiliausia vieta. Išmokę kontūruoti veidą, vizualiai suteiksite jam lieknumo.

Šviesinti reikia kaktą, smakrą, paakių zoną, iškiliausią nosies dalį. Visų svarbiausia – išsklaidyti produktus. Tam reikės kruopščiai pasidarbuoti makiažo šepetėliais“, – teigia M.Dedvanovicius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.