Mokykla davė atkirtį iššaukiančiai apsirengusioms abiturientėms

Vinjetės turėtų būti gražus prisiminimas apie mokyklos laikus. Tačiau tik ne Vosačo vidurinės mokyklos (Jutos valstija, JAV) abiturientams. Mokyklą baigiančios merginos masinėje isterijoje - jų nuotraukos buvo šiurkščiai paredaguotos be jų žinios.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2014, 11:39 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:24 AM

Pasirodo, mokyklos vadovybei neįtiko tariamai iššaukianti apranga. Konservatyvi valdžia nurodė panaikinti kompiuterinėmis programomis gilias palaidinių iškirptes, tatuiruotes. Redaguotos ir tos nuotraukos, kuriose įamžintos merginos su palaidinėmis ant petnešėlių.

Vinječių fotosesijai abiturientės ruošėsi ne vieną dieną - suko galvą, kuo apsirengti, kaip susitvarkyti plaukus. Tad toks mokyklos sprendimas, jų nuomone, yra tikras akibrokštas. Juolab, kad apie redaguotas nuotraukas jos sužinojo tik jau laikydamos rankose vinjetes.

Mokinės patikino, kad jei būtų žinojusios, jog yra tam tikras aprangos kodas, jos būtų apsirengusios pagal jį. Dabar jos jaučiasi nusivylusios. Juolab, kad nuotraukos buvo redaguojamos be jokios sistemos. Vienos merginos nuotrauka buvo redaguojama, o kitos ne, nors abi vilkėjo identiškas palaidines.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.