Nestilingai atrodantys vyrai verčiau rengtųsi tautinį kostiumą

Kad ir kokie tyri būtume - smalsu apžiūrėti gatvės praeivius. Neveltui daugelio užeigų langai išeina būtent į gatvę ir tos vietos yra geidžiamiausios. Vilnius neseniai pasipuošė ne tik šiltam orui būdingais apdarais, bet ir tautiniais kostiumais.

Praeiviai Vilniaus gatvėse.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Praeiviai Vilniaus gatvėse.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 1, 2014, 6:26 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 7:20 AM

Tuo pasigrožėti galima įvairių tautinių švenčių metu, kai sostinėn suguža dainininkai, muzikantai ir šokėjai. Gal tai būtų visai nebloga išeitis kai kuriems vyrams. Ypač tiems, kurie mano, kad su tik paupiui tinkamais šortais ir šlepetėmis gali šlepsėti po vieną seniausių Europoje senamiesčių.

Laisvalaikio apranga, skirta ne namams, turėtų būti oresnė. Be to, kas pasakė, kad ir namuose reikia būti apsirengusiam kaip kaliausei. Marškiniai ir plono audinio kelnės daug nekainuoja, be to, tokių rūbų turi visi. Ir be reikalo galvoja, kad kuo daugiau išsirengus bus vėsiau. Tereikia žvilgterti kaip rengiasi Rytų žmonės - apsitūloję nuo galvos iki kojų. Gražiai atrodo ir nuo karščio nemiršta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.