„Stiliaus“ nuosprendis: šios savaitės stilingiausi

Gero skonio pavyzdys – koks jis? Žurnalas „Stilius“ siūlo įsižiūrėti į garsius žmones, iš kurių galime pasimokyti, kaip patraukliai atrodyti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2014, 7:13 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:59 PM

Asta Valentaitė

Stilistė į renginį „Martini Racing“ atvyko pasipuošusi seksualia „Donna Karan“ suknele. Prie jos ji priderino „Chanel“ delninukę. Ne mažiau nei suknelė žavus buvo ir Astos palydovas – lenktynininkas Jonas Gelžinis.

Alesia Litvinionok

Į tą patį renginį su mylimuoju Romualdu Mačiuliu atvykusi ponia A.Litvinionok svečių dėmesį atkreipė ryškiaspalviais „Philipp Plein“ batais. Verslininkė ypač mėgsta šį prekės ženklą, todėl ant rankos užsisegė ir šio ženklo apyrankę. Už išskirtinę suknelę Alesia dėkinga mados namams „Cantas“.

Monika Račiūnaitė

Į naujo restorano pačioje Vilniaus širdyje šventę Aleksandro Pogrebnojaus žmona atvyko pasipuošusi geltonu kombinezonu, kurį kadaise pirko vienoje Paryžiaus krautuvėlių, ir prie jo priderinusi „(AV17) Gallery“ įsigytus auskarus. „Prie aprangos derinau net kvepalus“, - sakė M.Račiūnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.