Išleistuves atšventusi Karolina Meschino: „Svarbu paisyti ribų“

Elegantiškai. Padoriai. Mielai. Štai kaip per savo išleistuves norėjo atrodyti vilnietė abiturientė Karolina Meschino (19 m.). Birželio 6-ąją ji atsisveikino su vienu svarbiausių savo gyvenimo etapų. Palydėjo su ašaromis, bet laiminga.

Karolinos stilius: išleistuvių pokylis. Įvaizdis: „Kristiana“. Makiažas: „Kristiana“ grožio ekspertė Eva Pavlova. Šukuosena: „Kristiana" grožio salono plaukų stilistas Benas Venskaitis. Suknelė iš „Modi du" naujos kolekcijos „V Desire“.„Swarovski“ aksesuarai, „Hogan“ avalynė.<br>"Pix studija" nuotr.
Karolinos stilius: išleistuvių pokylis. Įvaizdis: „Kristiana“. Makiažas: „Kristiana“ grožio ekspertė Eva Pavlova. Šukuosena: „Kristiana" grožio salono plaukų stilistas Benas Venskaitis. Suknelė iš „Modi du" naujos kolekcijos „V Desire“.„Swarovski“ aksesuarai, „Hogan“ avalynė.<br>"Pix studija" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2014, 11:25 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:06 PM

Karolina baigė Tarptautinę Amerikos mokyklą. Joje tradicijos kitokios – išleistuvės čia rengiamos anksčiau ir kiek kitaip. Dieną abiturientai rinkosi į iškilmingą ceremoniją Vilniaus rotušėje, kur jiems buvo įteikti atestatai. Dar kelias valandas truko šventinė dalis – abiturientai šoko valsą. Po to būtinai – šokis su tėvais. Karolina šoko su savo tėvu Australijos garbės konsulu Lietuvoje Antonio Meschino.

Šeimos vyrai ją lydi ne pirmoje šventėje. Štai per Paskutinio skambučio šventę pagal amerikietiškas tradicijas Karolinos partneris šokių vakare buvo keturiolikmetis brolis Antonio Johnas.

„Mudu gerai sutariame, tad tikrai puikiai praleidome laiką“, – džiaugėsi Karolina.

Norėdama išvengti streso mergina suknele išleistuvėms pasirūpino iš anksto – prieš pusmetį. Ji su motina verslininke Asta Meschino viešėjo Romoje pas močiutę ir ta proga skyrė porą valandų apdaro paieškoms.

„Vienoje parduotuvėje išvydau tokių suknelių, kokių nebuvau mačiusi gyvenime. Išsirinkti buvo sunku, vis dėlto apsisprendžiau pirkti rausvą „tortinę“ suknelę“, – smagiai pasakojo Karolina.

Apibūdinimas „tortinė“ paprastai nieko gera nežada, tačiau Karolinos suknelė išties puiki – dera jos amžiui, figūrai ir progai.

Karolina įsitikinusi, kad reikia atrodyti elegantiškai ir padoriai, – jai seniai krito į akis abiturienčių drabužiai, itin apnuoginantys kūną.

„Reikia jausti nuogumo ribas“, – įsitikinusi ji.

Būtent dėl šios priežasties Karolina prie suknelės dar priderino petnešėles.

Ilgai svarstė, ką autis – aukštakulnius ar balerinos stiliaus žemakulnius batelius. Nugalėjo pastarieji, nes Karolina norėjo jaustis patogiai, be to, toks apavas išryškina mergaitiškumą.

Karolina namiškiams juokais sakė, kad per išleistuves makiažą teks darytis vandeniui atspariomis priemonėmis, – visas mokyklos baigimo etapas jai kėlė graudulį. Ji verkė net per repeticiją, kai reikėjo pasimatuoti abituriento mantiją ir kepurėlę su kutu.

Tačiau profesionalams tokie iššūkiai įveikiami – Karolina makiažą darėsi ne pati, o iš anksto pasirinko makiažo meistrę.

Ji jau žinojo, kad norės vos paryškinti akis, lūpas tik švelniai perbraukti blizgiu.

Su potėpiais – nepersistengti

Salono „Kristiana“ makiažo meistrė Eva Pavlova patarė abiturientėms jausti saiką žaidžiant su makiažo spalvomis.

Tokiai šventei tikrai nedera perdėm dramatiški potėpiai. Juos geriau rinktis vyresniame amžiuje ir kitokioms progoms.>

Oda turi būti gaivi, švytinti.

Be jokios abejonės, reikės ją tepti kreminės pudros sluoksniu, bet sluoksnis turi būti natūralus, vos matomas.

Makiažo spalvos gali būti ryškios, vaiskios, pavyzdžiui, šio sezono naujiena – „Dior“ akių plunksnelė – rausvos spalvos. Be abejo, ji turi tikti prie odos atspalvio.

Svarbiausia nepamiršti, kad tai jaunystės šventė, ir rinktis jai tinkančias lengvas spalvas, sukurti lengvumo, gaivumo, džiugaus švytėjimo efektą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.