2-oji karališkojo Askoto diena: spalvų ir gėlių jūra

Kasmet, tik prasidėjus karališkosioms Askoto žirgų lenktynėms, smalsūs žvilgsniai nukrypsta būtent į Didžiąją Britaniją. Čia vykstančios tradicinės lenktynės įdomios ne tik dėl sportinio intereso, bet ir dėl įspūdingų apdarų.

2-oji karališkojo Askoto diena: karalienė Elizabeth II.<br>AOP nuotr.
2-oji karališkojo Askoto diena: karalienė Elizabeth II.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2014, 12:33 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:59 PM

Griežto aprangos kodo besilaikančios britės savo įspūdingomis skrybėlėmis ir ne ką prastesnėmis suknelėmis traukia mados ir grožio mylėtojų akis. Dėmesį prikausto ir nuolat šia proga viešumoje pasirodantys karališkosios šeimos atstovai, žinoma, ir pati karalienė Elizabeth II.

Antroji šiųmečių Askoto žirgų lenktynių diena vėl skendo prabangiuose audiniuose, gėlių raštuose ir spalvose. Kas jau kas, bet britės originalumo kurdamos savo išvaizdą tikrai nestokoja. Panašu, kad savo apdarais jos pradeda rūpintis dar gerokai iki prasidedant karališkajam Askotui.

Tiesa, antrąją dieną lenktynėse apsilankiusios damos buvo apsirengusios kur kas įvairiau: vienų suknelės siekė kelius, kitų - ne, trečios dabinosi suknelėmis iki žemės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.