Kaip išsirinkti tinkamą liemenėlę brandžiai moteriai?

Dažnai 50-metį perkopusiai moteriai dėl hormonų pokyčių tenka atnaujinti savo apatinio trikotažo stalčiaus turinį. Tačiau tinkamos liemenėlės paieškos vyresnio amžiaus damoms gali tapti tikrų tikriausiu galvosūkiu. Kaip nepasiklysti? Kokio tipo apatinis trikotažas tinkamiausias į 6-ąjį dešimtmetį įkopusioms damoms, o į kokį žvalgantis neverta gaišti laiko?

Kokio tipo apatinis trikotažas tinkamiausias į 6-ąjį dešimtmetį įkopusioms damoms, o į kokį žvalgantis neverta gaišti laiko?<br>„123rf.com“ nuotr.
Kokio tipo apatinis trikotažas tinkamiausias į 6-ąjį dešimtmetį įkopusioms damoms, o į kokį žvalgantis neverta gaišti laiko?<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2014, 10:43 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:03 PM

Apatinio trikotažo ekspertė Kelly Dunmore dalijasi svarbiausiais patarimais, padėsiančiais vyresnio amžiaus damoms nepaklysti. Vienai iš penkių menopauzę patyrusių moterų prireiks šiek tiek didesnių liemenėlių, juk krūtinė gali padidėti.

Ne paslaptis ir tai, kad su amžiumi viršutinė moters krūtinės dalis praranda putlumą, tad liemenėlės, kurias mėgote prieš dešimtmetį, dabar gali nebetikti – krūtinė gali sukristi ir liemenėlės kaušeliai atrodys per dideli.

Vyresnė moteris, vilkėdama liemenėlę su storesniu porolono sluoksniu, veikiausiai jausis nejaukiai, o ir atvaizdas veidrodyje vargu ar džiugins. Mat tokio tipo apatinis trikotažas dailiai atrodo tik prigludęs prie stangrios krūtinės, kuria gali pasigirti reta į 6-ąjį dešimtmetį įkopusi moteris.

Šiuo atveju K.Dunmore pataria rinktis liemenėles su plonais kaušeliais, neturinčiais papildomo porolono sluoksnio.

„Trokštate gundančio tarpo tarp krūtų? Tokiam efektui išgauti reikia ne tik tinkamos liemenėlės, bet ir stangrios krūtinės, tad į liemenėles su krūtinę pakeliančiais kaušeliais nereikėtų žvalgytis.

Jeigu jūsų krūtinė yra C dydžio arba šiek tiek mažesnė, rinkitės 3/4 krūties dengiančias liemenėles. Pusę krūties dengiančios liemenėlės gali parodyti šiek tiek daugiau, nei norėtumėte, o visiškai krūtis dengiančios tinkamiausios moterims, turinčioms didelį biustą“, – pataria K.Dunmore.

Juoda spalva neabejotinai yra vienas populiariausių pasirinkimų, tačiau vyresnio amžiaus damoms verta paieškoti alternatyvų.

„Vyresnėms moterims, turinčioms šviesią veido odą ir šviesius, galbūt net žilstelėjusius plaukus, verta įsigyti šviesesnio apatinio trikotažo. Viena alternatyvų juodai spalvai – mėlyna, ji yra subtili ir tinka bet kokio amžiaus moterims“, – teigia apatinio trikotažo ekspertė.

Vis dėlto moteris pataria nebijoti šiek tiek ryškesnių spalvų. Juk tai, kad jums jau nebe 20 metų, dar nereiškia, jog kartais negalite sau leisti pasijusti žaismingai ir jaunatviškai.

Jeigu jaudinatės dėl pūpsančio pilvuko ar formą praradusių sėdmenų, metas įsigyti figūrą koreguojančius apatinius. O jų yra įvairių: kelnaitės, šortukai, kelnės, tamprės, marškinėliai, triko ir netgi suknelės.

Tai puikus būdas paslėpti problemines kūno vietas, mat jos apspaudžiamos tvirta, nesmunkančia medžiaga.

Didžiausias figūrą formuojančio apatinio trikotažo privalumas – po rūbais jis tarsi pradingsta, tad niekas nė neįtars, kad po dailia vakarine suknele – figūrą koreguojančios kelnaitės aukštu juosmeniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.