Naujausia „Z Zegna“ kolekcija - stilingam didmiesčio vyrui

Švarus, grynas įvaizdis, sujungiantis aukščiausios klasės siuvimo eleganciją su daugiafunkcinės sportinės aprangos savybėmis – tai inauguracinė „Z Zegna“ kolekcija, stilingai pristatyta 86-joje „Pitti Immagine Uomo“ parodoje. Interaktyvus pristatymo šou pabrėžė urbanistinę, sportišką „Z Zegna“ filosofiją ir iš naujo suformavo didmiesčio vyro sąvoką.

Naujausia „Z Zegna“ kolekcija.
Naujausia „Z Zegna“ kolekcija.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-24 13:50, atnaujinta 2018-02-12 13:35

Modeliai, demonstruodami 30 naujosios kolekcijos derinių, rikiavosi priešais minią, o gerai žinomi trikeriai iš Formainarte kompanijos, dėvėję išskirtinai tik žymiaisais „Z Zegna“ techmerino drabužiais, bėgiojo, šokinėjo ir vartėsi, rodydami įspūdingą atletiškumą. Stiliaus ir praktiškumo supriešinimas puikiai atitiko „Z Zegna“ naująjį pasiūlymą šiuolaikiniam garderobui, išsiskiriantį rafinuota estetika.

Iš karto po pasirodymo, iš grindinio iškilo penki itin dideli penkiakampiai, simbolizuojantys 5 elementus, apibrėžiančius „Z Zegna“: deformaciją, sportiškumą, hibridizaciją, urbanizaciją ir naujoviškumą. Kiekviename penkiakampyje buvo naujosios kolekcijos ikonos, kurias svečiai galėjo apžiūrėti ir paliesti. Šou buvo pratęstas kokteilių vakarėliu, kuriame svečiai buvo pakviesti apžiūrėti kolekciją iš arti besimėgaujant Naujojoje Zelandijoje gimusio DJ Pascal Moscheni muzika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.