10 mados kūrėjo Giorgio Armani stiliaus patarimų

Mados karaliumi tituluojamas italų dizaineris G.Armani yra ištikimas kuklumui ir elegancijai – tai jo sėkmės pamatas. Žymiausias nūdienos žvaigždes rengiantis mados kūrėjas patarimus noriai dalija ir plačiajai visuomenei.

Mados karaliumi tituluojamas italų dizaineris G.Armani yra ištikimas kuklumui ir elegancijai – tai jo sėkmės pamatas.
Mados karaliumi tituluojamas italų dizaineris G.Armani yra ištikimas kuklumui ir elegancijai – tai jo sėkmės pamatas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2014, 6:55 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:19 PM

1. Elegantiški žmonės nesiekia atkreipti kitų dėmesį į save, jie siekia įstrigti žmonių atmintyje.

2. Pagrindinis skirtumas tarp stiliaus ir mados – kokybė.

3. Pigi avalynė – prastas būdas sutaupyti. Avalynė – svarbiausia jūsų garderobo dalis, tad jokiais būdais netaupykite jos sąskaita.

4. Seksualumas – tai iš jūsų vidaus sklindantis pasitikėjimas savimi.

5. Elegancija – tai raktas į laikui nepavaldų įvaizdį, kuris niekuomet neišeis iš mados. Visuomet vadovaujuosi tokiu požiūriu – tai mano sėkmės pamatas. Svarbiausia – stilius, o ne nuolat kintančios mados tendencijos.

6. Nereikia pernelyg vargintis renkantis drabužius. Stilingiausi pasaulio žmonės neretai atrodo taip, lyg apranga jiems nekainuotų nei laiko, nei pastangų. Nepamirškite, stilius – tai kiekvieno žmogaus galimybė atskleisti save.

7. Juoda ir tamsiai mėlyna spalvos padės paslėpti figūros trūkumus. Nenutoldami nuo šios spalvinės gamos, galite eksperimentuoti įvairių formų ir tekstūrų apdarais.

8. Šiais laikais aksesuarai tampa vis paklausesni, tad nebijokite investuoti į avalynę, diržus, rankines, kaklaraiščius ir t.t. Ypatingą dėmesį skirkite laikrodžiui – jis daug ką pasako apie žmogų.

Aksesuarai pagyvina ir neretai kardinaliai pakeičia aprangą, tad kuo daugiau jų turite – tuo įvairesnes kombinacijas galite sukurti. Pirkdami aksesuarus atsižvelkite į garderobe vyraujančias spalvas.

9. Rinkitės neutralių spalvų audinius be ryškių detalių – tokie apdarai bus tinkami ilgiau, mat niekada neišeis iš mados.

10. Nuostabaus aromato kvepalai gali tapti jūsų vizitine kortele. Tai pirmas dalykas, kurį įėję į patalpą pajus žmonės, ir paskutinis, kuris pranyks išėjus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.