Dainininkę E.Jennings drabužių dizainere tapti įkvėpė jos vyrai

Atlikėja, knygų vaikams rašytoja, o dabar – ir rūbų dizainerė. Grupių „Skamp“ ir „The Ball & Chain” dainininkė Erica Jennings surado savyje dar vieną talentą – greitai prekyboje pasirodys nedidelė prekės ženklo „Happeak“ drabužių kolekcija, kurią sukūrė ši atlikėja.

Erica Jennings sukūrė rūbų kolekciją.<br>M.Singer nuotr.
Erica Jennings sukūrė rūbų kolekciją.<br>M.Singer nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 28, 2014, 1:56 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:13 AM

„Jau kurį laiką apie tai galvojau ir kalbėjausi. Pamaniau, kad tai – gera proga. Rūbai – skirti ir suaugusiems ir vaikams. Tai nedidelė rūbų kolekcija, kurią įkvėpė mano mėgstamiausi drabužiai, kelionės ir mano gyvenimo vyrai“, - šypsojosi E.Jennings.

Sukurti drabužius jai pasiūlė „Happeak“ kompanija. Dainininkę įtikino tai, kad visi šie drabužiai yra gaminami Lietuvoje.

„Palaikyti vietinę rinką – man labai svarbu. Visa mano šeima stengiasi pirkti lietuviškus produktus. Net ir rinkdamasi scenos drabužius beveik visada kreipiuosi į lietuvių dizainerius, pavyzdžiui, pastaruoju metu man padėjo „Nympha“.

Vietiniai produktai man visada yra įdomesni nei masiniai gaminiai. Tai mažas pabandymas, pradžia, bet jau turiu idėjų ir žiemos sezono rūbams, net ir kitiems metams“, - džiaugėsi dainininkė, kurios pirmuosius modelius įamžino žinoma jauna fotografė Marla Singer.

Sulaukusi pasiūlymo kurti rūbus, Erica nusprendė, kad ši kolekcija skirsis nuo kitų „Happeak“ gaminamų drabužių. Dainininkė norėjo atspindėti stilių, kurio drabužius pati mėgsta vilkėti.

Ieškodama įkvėpimo, ji peržiūrėjo savo rūbus, kuriuos mėgsta vilkėti, taip pat vyro Jurgio Didžiulio ir vaikų garderobą – nuo paplūdimio drabužių iki labiau elegantiškų laisvalaikio kostiumų.

„Tai tokia klasikinio stiliaus kolekcija. Polo marškinėliai, suknelės, šortai, lengvi paplūdimio drabužiai“, - pasakojo E.Jennings.

Kolekcijos simbolis – maža figūrėlė, primenanti padykusį vaiką. „Pavadinau jį Mažuoju kosmopolitu – tai toks berniukas, kuris simbolizuoja džiaugsmą, nuostabą ir nuotykių dvasią. Šį veikėją turėjau galvoje nuo tos dienos, kai parašiau pirmąją knygą vaikams. Tai toks jaunas keliautojas, personažas, įkvėptas mano sūnų. Kaip sakiau, kolekcija įkvėpta mano šeimos vyrų“, - šypsojosi dainininkė, primatavimams irgi pasitelkusi vyrą ir vaikus.

Atlikėja tikisi, kad rūbų kūrimas bus ne trumpalaikis jos nuotykis, o nuolatinė kūrybinė veikla.

„Man tai tiesiog labai patinka. Mažasis kosmopolitas taps ryškiu veikėju, vaikai galės džiaugsit jo nuotykiais.

Kita vertus, aš turiu ir daug kitos veiklos. Ką tik baigiau muzikinio teatro studijas, nauja „Skamp“ daina „Good Girl Gone Bad“ išpopuliarėjo, kuriame naujas dainas, grosime vasaros festivaliuose“, - darbų kupinu laikotarpiu džiaugėsi Erica.

Nuo didžiausios savo aistros – muzikos – ji niekur nenutolo ir kurdama drabužius.

„Kiekvienas drabužio modelis yra pavadintas pagal vieną iš dainų, kurias atlieku. Pavyzdžiui, „Summer's In The Air", „Lovely Day", „Sweet Summer Blues", „Summertime", - pasakojo Erica.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.