Kate Moss ir Jamie Hince'as - tobula pora ir stiliaus atžvilgiu

Antradienį suėjo lygiai trys metai, kai vienas geriausių visų laikų supermodelių Kate Moss (40 m.) ir jos mylimasis roko muzikos atlikėjas Jamie Hince'as (45 m.) susituokė. Tuomet prabangiose ir stilingose poros vestuvėse dalyvavo daugybė žinomų žmonių, mados verslo atstovų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2014, 8:12 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:02 AM

Savo vestuvių dieną Kate vilkėjo nepaprasto grožio baltą dizainerio John Galliano sunknelę, o Jamie - „Yves Saint Laurent“ šviesiai mėlynos spalvos kostiumą ir stilingus „Ray-Ban“ saulės akinius.

Kate ir Jamie drąsiai galima tituluoti viena stilingiausių visų laikų porų. Panašu, kad mados ikona per beveik 7-nerius draugystės metus geru stiliaus pojūčiu užkrėtė ir savo vyrą. Bohemišką aprangos stilių mėgstanti pora visada atrodo stulbinamai gerai. Maža to, jie visada pasirodydami viešumoje sugeba išlaikyti ir suderintą stilių.

Galima susidaryti vaizdą, Kate ir Jamie garderobą sudaro daug universalių rūbų, tinkančių tiek jai, tiek jam. Ne kartą pora yra pasirodžiusi apsirengusi net visiškai vienodais švarkais, panašaus stiliaus kelnėmis ir batais. Kruopščiai savo aprangą pora derina ne tik pasirodydami viešuose renginiuose, bet ir kasdieniniame gyvenime.

Ta proga lrytas.lt savo skaitytojus kviečia paganyti akis į stilingus poros aprangos derinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.