Dalios Grybauskaitės stilius - dalykiškas, tačiau elegantiškas

Prezidentė Dalia Grybauskaitė (58 m.) per pirmosios kadencijos penkerius prezidentavimo metus nė karto nenusižengė aprangos kodui, visada rengėsi pagal aukštą postą užimančių asmenų aprangos reikalavimus ir iki šiol išliko dalykiška, bet ir elegantiška.

D.Grybauskaitė tiek per pirmosios savo kadencijos inauguraciją (dešinėje), tiek per antrosios rinkosi mėlyną kostiumėlį.
D.Grybauskaitė tiek per pirmosios savo kadencijos inauguraciją (dešinėje), tiek per antrosios rinkosi mėlyną kostiumėlį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2014, 2:03 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 10:47 PM

Dažniausiai D.Grybauskaitė renkasi mėlynos spalvos rūbus, derina sijoną ir švarkelį. Prezidentė su savo išvaizda neeksperimentuoja – visada renkasi trumpų šviesių plaukų šukuoseną, o veidą dengia kukliu makiažo sluoksniu.

Praėjusį šeštadienį vyko prezidentės inauguracija. D.Grybauskaitė jau antrą kartą tapo mūsų šalies prezidente. Ji ceremonijai pasirinko mėlyną kostiumėlį.

2009 m. vykusioje inauguracijoje D.Grybauskaitė vilkėjo mados namų „Julia Janus“ sukurtą mėlyną kelių sluoksnių šilko suknelę ir tokios pat spalvos aksomo švarką. Vienintelis prezidentės papuošalas buvo perlų auskarai. Tuomet protokolo žinovai ir ne vienas stilistas tvirtino, kad D.Grybauskaitės apranga buvo ideali inauguracijos iškilmėms.

2010 m. žurnalo „Glamour“ iškilmėms, įteikiant Metų moters apdovanojimus, Lietuvos prezidentė pasirinko tamsiai mėlyną dviejų dalių kostiumėlį, kurį sukūrė žinoma dizainerė Julija. Moteris atrodė puošniai, tačiau ir čia apranga išliko dalykiška.

D.Grybauskaitė nevengia ir šviesių, pastelinių spalvų, kurios suteikia švelnumo ir gyvumo.

2012 metų dainų šventėje „Mūsų vardas – Lietuva“ prezidentė vilkėjo mėlynu, kiek žaismingumo suteikiančiu ilgu švarku ir kelnėmis.

Šiais metais dainų šventėje „Čia – mano namai“ atidarymo koncerte D.Grybauskaitė pasipuošė panašaus stiliaus kostiumėliu kaip ir prieš dvejus metus. Tačiau į šventės uždarymo koncertą prezidentė atėjo pasipuošusi tradiciniu tautiniu kostiumu, taip kartu pagerbdama ir Tautinio kostiumo dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.