Keisčiausios žvaigždžių grožio procedūros

Prabangūs vakarėliai ir noras gražiai atrodyti priverčia žvaigždes ne tik lankytis grožio salonuose, tačiau taip pat išrasti savo grožio procedūrų, kurias galima atlikti tiesiog namuose. Štai pateikiame keletą grožio procedūrų pavyzdžių, kurios yra gana keistos, tačiau tai tikrai verta išbandyti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2014, 7:24 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:08 PM

1. „Aš ilgai ieškojau, kas gali padėti veido odai švytėti ir pagaliau atradau veiksmingą metodą – obuolių sidro actą. Jei jį naudosite kaip veido toniką – gali skaudėti, tačiau tai gelbsti nuo spuogelių likusių randų“, - Holivudo aktorė Scarlett Johansson atskleidė švytinčios odos paslaptį.

2. Ekstravagatiškosios žvaigždės Lady Gagos veidas nuolat būna padengtas daugiasluoksiu makiažu ir blizgučiais. Dainininkė makiažą nuo veido šalina naudodama lipnią juostelę. Ir žinoma ne bet kokią, o medicininę.

3. Kad pasišalintų visų moterų taip nemėgstamas celiulitas aktorė Halle Berry kojas apsuka folija. Gražuolė taip pat naudoja kavos tirščius kaip pilingą, tai padeda odai tapti švelnesnei.

4. Visi braškes valgome, o aktorė Catherina Zeta-Jones jas pasitelkia dantų balinimui. „Braškių sultyse yra tam tikrų rūgščių, kurios pašalina tamsias dantų emalio dėmes“, - dalijosi baltos šypsenos paslaptimi Catherina.

5. Populiari aktorė Nicole Kidman pagyvinti plaukų spalvai naudoja...Spanguoles! Kai plaukus išplauna šampūnu, ji iškart juos pamaitina puodeliu spanguolių sulčių, kurios suteikia plaukams blizgesio, švelnumo ir įgauna raudono atspalvio.

6. Norite putlių ir sveikų lūpų kaip dainininkės Mariah Carey? Ji siūlo pabandyti į savo lūpų blizgesį įlašinti pipirmedžių aliejaus. Skamba keistai, tačiau tai skatina kraujotaką, kuri suteikia lūpoms nuostabią spalvą ir putlumą.

7. Fotografai buvo užfiksavę, kaip dainininkė Jessica Simpson išbando keistą procedūrą. Jessica gulint prie baseino išbandė „žuvų pedikiūrą“ – kai maža žuvytė apgraužė negyvą odą nuo jos pirštų.

8. Aktorės Jennifer Love Hewitt kantriai kovoja su spuogais naudodama...Dantų pastą! Anot jos, tai pirmoji pagalba moterims, kurios nori lygesnės odos. Aktorė vakare veidą ištepa įprasta dantų pasta, o ryte džiaugiasi rezultatais.

9. Alyvuogių aliejų Julia Roberts naudoja rankų mirkymams. Tai padeda sušvelninti odą ir pagerinti savo odelių ir nagų būklę.

10. Filmo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė Terri Hatcher eidama praustis, į vonią įpila visą raudonojo vyno butelį. Anot jos vynuogės maitina ir minkština odą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.