Nauja rusaičių asmenukių mada – seksualus įvaizdis ir gėlės

Kovoje dėl originaliausių asmenukių socialiniuose tinkluose nesunkiai nugalėtų rusaitės. Daugumai jau tapo įprasta su visais dalintis svarbiomis naujienomis, gražiais vaizdais ir tiesiog įsimintinomis gyvenimo akimirkomis. Tačiau pastaruoju metu tarp merginų itin išpopuliarėjo nauja asmenukių mada.

Nauja asmenukių mada - seksualus įvaizdis ir gėlės.<br>„Instagram“
Nauja asmenukių mada - seksualus įvaizdis ir gėlės.<br>„Instagram“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2014, 11:04 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 8:31 PM

Naršant socialiniame tinkle „Instagram“ akis dažnai užkliūva už gražių, išpuoselėto kūno merginų nuotraukų. Dar dažniau jos publikuoja vaizdus iš prabangių kurortų ar tiesiog vardinių rankinių, batelių nuotraukas.

Tiesa šiuolaikinėms merginoms jau ir to maža. Socialiniame tinkle galima aptikti daugybę prabangoje skęstančių gražuolių, kurios publikuoja neįprastas savo nuotraukas – įmantriomis pozomis, išryškinančias seksualiausias savo kūno dalis, o kadruose būtinai matomos gigantiškos įvairiausių gėlių puokštės. Įdomu tai, kad didžioji dauguma tokių nuotraukų savininkių – rusų tautybės merginos.

Neaišku, kokią žinutę tokiomis nuotraukomis nori ištransliuoti merginos. Galbūt, tai būdas parodyti savo prabangų gyvenimą ar pasigirti dosniais gerbėjais? Bet kokiu atveju, dėmesio ir komentarų tokie vaizdai susilaukia daugybę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.