V.Beckham nusprendė paaukoti labdarai rekordinį drabužių skaičių

Mados ikona vadinama Victoria Beckham nusprendė peržiūrėti savo spintą ir paaukoti daugiau nei 600 įvairiausių rūbų iš savo spintos labdaros organizacijai „Mothers2mothers“, - rašė portalas „Vogue.co.uk“.

Victoria Beckham labdarai paaukos daugiau nei 600 vienetų įvairiausių drabužių.<br>Scanpix / AFP nuotr.
Victoria Beckham labdarai paaukos daugiau nei 600 vienetų įvairiausių drabužių.<br>Scanpix / AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2014, 3:06 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:03 PM

Specialus aukcionas, kurį remia vieni žinomiausių aukcionų namų Christie's ir visame pasaulyje garsi internetinė išparduotuvė „The Outnet“, vyks jau rugpjūčio 20-25 dienomis. Tiesa, manoma, kad garsenybės suknelės bus parduotos kur kas greičiau nei per penkias dienas.

„Labai daug juokiausi, kai atlikinėjau savo spintos peržiūrą – kai kurie rūbai suteikė labai daug džiaugsmingų prisiminimų, tiek man, tiek ir Davidui su vaikais“, - sakė V.Beckham.

Pasak jos, didelė dalis jos garderobo buvo sumodeliuota ir pasiūta garsių dizainerių specialiai jai. „Man labai patiko vilkėti tuos rūbus, tačiau dabar jaučiu, kad atėjo kažkieno kito eilė jais pasidžiaugti. Mes labai pasitikime „The Outnet“ kompanija, kuri turi neįtikėtiną pasaulinio lygio reputaciją ir yra puikus partneris skatinant sąmoningumą. Tikiu, kad jie padės surinkti kiek tik įmanoma daugiau pinigų organizacijai „Mothers2mothers“, - sakė stilingoji V.Beckham.

Ji nepasikuklino ir pati aplankyti labdaros organizacijos būstinės Pietų Afrikoje. Organizacija rengia mokymus, įdarbina ir kitaip padeda moterims, kurios serga ŽIV. Organizacija siekia šviesti moteris, kaip išvengti ŽIV perdavimo kūdikiams bei tinkamai rūpintis savo ir šeimos sveikata.

„Praleidusi čia keletą dienų, tarp tų puikių moterų, sužinojau daugiau apie labdarą iš paties organizacijos įkūrėjo Mitcho Besseno bei jo žmonos Annie Lennox lūpų. Norėjau padėti kiek galėdama daugiau. Tai buvo neįkainojama patirtis, kuri keičia gyvenimą. Niekada nebuvau patyrusi nieko panašaus“, - pasakojo V.Beckham.

Aukcione bus parduodamos V.Beckham skrybėlės, batai, rankinės, juvelyrika, dizainerių drabužiai, kostiumėliai, paltai, slidinėjimo drabužiai, vakarinės suknelės.

Visi norintys įsigyti bent dalelę garsenybės spintos grožybių kviečiami registruotis tinklapyje Theoutnet.com/vbcharitysale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.