Kas padeda žvaigždėms išlaikyti nepriekaištingas kūno linijas?

Žvelgiant į žvaigždžių nuotraukas, stebina jų sugebėjimas visuomet puikiai atrodyti ir išlaikyti tobulas kūno formas, nepaisant amžiaus ar įtempto darbo grafiko. Holivudo žvaigždės labiau nei paprasti mirtingieji saugo savo kūno linijas ir imasi įvairiausių, tačiau tikrai nealinančių dietų, kurių dėka gali džiaugtis stulbinančiais rezultatais.

Dainininkės Jennifer Lopez, Beyonce, Rihanna ir aktorė Gwyneth Paltrow.<br>AOP nuotr.
Dainininkės Jennifer Lopez, Beyonce, Rihanna ir aktorė Gwyneth Paltrow.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2014, 7:42 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 4:41 AM

Gwyneth Paltrow dailaus kūno paslaptis – salierų užkandžiai

Nors Gwyneth Paltrow 41 – eri, tačiau nepriekaištingos figūros žaviąjai šviesiaplaukei gali pavydėti ne viena moteris. Aktorė neslepia – ji negali gyventi be skanėstų. Gwyneth renkasi lengvus salierų stiebo gabalėlių užkandžius, įdarytais sūriu, razinomis ir neriebia giretinėle, o atsigaivinimui išgeria vynuogių ir braškių kokteilį – tai ne tik skanu, bet ir sveika. Šiuos užkandžius valgydama aktorė nepriauga papildomų kilogramų.

Aktorė Kate Hudson gyvena pagal protingą mitybos planą

35-erių amerikietė aktorė Kate Hudson turi susidariusi protingą mitybos planą, kuriame gausu sušių ir ekologiškų maisto produktų. Kate savo svoriu tikrai nesidžiaugė po gimdymo, tačiau dabar ji gali didžiuotis tobulomis kūno formomis.

„Aš pradėjau valgyti sveikai ir po truputį. Jaučiau kaip dariausi vis lieknesnė. Dabar dėl kūno linijų nesuku sau galvos – neturiu dėl to jokių problemų“, – sakė K.Hudson.

Meryl Streep: „Vengti vyno!“

65 –metį nesenai atšventusi legendinė aktorė Meryl Streep vis dar pritrenkia savo išvaizda. Tačiau Meryl prisipažįsta, kad kai tik gavo vaidmenį filme „Ir velnias dėvi Prada“, ji turėjo gerokai paplušėti dėl kūno antsvorio.

„Filme aš turėjau įtilpti į visus aukštosios mados drabužius, todėl teko laikytis dietos“ , – prisipažino ji. Aktorė labai mėgsta vyną, tad stengiasi juo nepiktnaudžiauti.

Rihanna propaguoja sveiką gyvenimo būdą

Skandalingoji Dainininkė Rihanna (26 m. ) toli gražu tikrai ne smulkutė, tačiau prisipažįsta, jog seksualias kūno formas įgijo tik per sveiką gyvenseną. Kad Rihanna pasiektų puikių rezultatų – stengiasi sveikai maitintis, kuo daugiau laiko praleisti sporto salėje ir nevartoti angliavandenių, nes tai toli gražu ne į naudą.

„Kai sportuoju, galvoju kaip noriu numesti svorio, tada kūno linijos dar labiau gražėja“, – dietos paslaptimis dalijosi dainininkė.

Rihannos mitybos planas susidaro iš daugybės daržovių, kiaušinių baltymų ir vaisių užkandžių, o pavalgius ji atsigeria tik vandens.

Demi Moore neatsisako saldumynų

Aktorė Demi Moore (51 m. ) negali gyventi be saldumynų. Sunku patikėti, kad juos valgydama ji atrodo taip kerinčiai. Tačiau D.Moore save palepina ne bet kokiais skanėstais, o obuolių skiltelėmis, užteptomis žemės riešutų sviestu. Tai ne tik labai skanu, tačiau anot aktorės taip smaguriaujant nepriaugsite papildomų kilogramų.

Aktorės Jennifer Garner paslaptis – švieži ir ekologiški produktai

Aktorė Jennifer Garner ( 42 m. ) po vaikų gimdymo dar ilgai negalėjo džiaugtis tobulomis kūno formomis – ji turėjo didelį antsvorį. Tačiau dabar Jennifer Garner vis dažniau lankosi „Santa Monica“ ūkininkų turgelyje, kuriame parduodami tik šviežiausi, ekologiškai užauginti produktai.

„Nė nepajutau kaip tuomet priaugau svorio, tiesiog visą savo laiką skirdavau vaikui. Kartą pabudusi ryte supratau, kad visa tai jau nebegali tęstis. Pradėjau nevalgyti riestainių, raguolių ir vaflių. Vietoj jų pasirinkau salotas, baltymus ir kartais leidžiu sau truputį šokolado.“, – sakė J.Garner.

Alicios Silverstone grožio kaina – vegetarizmas

Holivudo aktorė ir dviejų vaikų mama (37 m. ) Alicia Silverstone ėmėsi kraštutinumų – atsisakė bet kokios mėsos ir tapo vegetare. Anot tai yra labai lengva ir sveika. Alicia pataria valgyti kuo daugiau kopūstų ir migdolų.

„Pažvelkite į mano kūną ir odą. Ši dieta daro stebuklus. Kuo daugiau valgysite augalinės kilmės produktų ir kruopų, tuo labiau jūs atrodysite kaip aš“, – grožio paslaptimi pasidalijo aktorė.

Beyonce ir Jennifer Lopez geria daug vandens

Seksualumo deivėmis vadinamos dainininkės Beyonce ( 32 m. ) ir Jennifer Lopez (45 m. ) gali pasigirti pavydėtinomis kūno formomis. Kokia jų paslaptis? Geriamasis vanduo! Prieš valgį reikėtų išgerti stiklinę vandens – jis puikiai mažina apetitą. Pernelyg nuobodu? Dainininkės siūlo į karštą vandenį įmesti daržovių ar vištienos sultinio kubelį, tai skanu ir šis gėrimas turi mažai kalorijų.

Sharon Stone valgo džiovintas slyvas

Tik pažvelkit į Sharon Stone, kuriai 56 – eri! Kad dar ilgai galėtų puikuotis neįtikėtina figūra, aktorė laikosi džiovintų slyvų dietos. Tai padeda užkirsti kelią raukšlėms, pilvo pūtimui ir be abejonės labai gerai valo organizmą.

Dainininkė Carrie Underwood niekada nepraleidžia pusryčių

Dainininkei Carrie Underwood (31 m. ) savo spintą teko pakeisti kardinaliai! Ji sulieknėjo kone trimis dydžiais. Kaip jai pavyko? „Aš turiu vieną taisyklę – niekada nepraleidžiu pusryčių. Vėliau lankausi „Luna Bar“ – sveikatingumo, fitneso ir dietos parduotuvėje“, – sakė ji.

Tačiau tai dar ne viskas – vietoj saldžių gėrimų ar jos mylimų „Margaritos“ ir „Daiquiri“ kokteilių, Carrie renkasi žaliąją arbatą ir baltą duoną su grūdais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.